28 / 03 / 2024

Denizli deprem ağustos 2019

Denizli deprem ağustos 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremin olduğu Denizli'nin Bozkurt ilçesine giderek çalışmaları yerinde takip edecek...

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 18 Ağustos 2023 güncel depremler!

Ülkemizde sıkça yaşanan depremlerden en sonuncusu 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşti. Şu an iyileşme süreci yaşanıyor ancak artçı sarsıntılar devam ediyor. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hazırladığı 18 Ağustos 2023 tarihli son depremler listesi...

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Ağustos 2023 son dakika deprem!

Son verilere göre, 7 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen son depremler, büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Peki, yayımlanan son verilere göre son depremler nerede meydana geldi? İşte, 7 Ağustos 2023 tarihli son depremler...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

TOKİ Denizli Çal 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Çal'a 354 yeni konut!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Denizli deprem ağustos 2019 Haberi

Denizli deprem ağustos 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremin olduğu Denizli'nin Bozkurt ilçesine giderek incelemelerde bulunacak.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre Bakan Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı ekiplerin hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden brifing alacak.

Kurum, daha sonra ilçe sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyecek, açıklama yapacak.

Denizli'deki depremde 80 ev hasar gördü!