25 / 04 / 2024

Denizli Horasanlının su sorunu çözüldü mü

Denizli Horasanlının su sorunu çözüldü mü

Denizli Horasanlı'nın 10 yıllık su sorunu çözüldü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çok şükür sistemimizi kısa sürede kurduk. İhtiyaç olan tüm bölgelerimizin sıkıntılarını tek tek çözmeye devam ediyoruz" dedi.

Ev sahibi Fatmagül’ün suçu ne? dedi. Manifestosunu açıkladı

Konut kiralarına iki yıldır uygulanan yüzde 25 kira artışı sınırlaması ev sahiplerini artık mağdur konuma getirdi. Kira Kanunu’nun acilen değişmesi gerektiğini belirten ev sahipleri seslerinin duyulmasını istiyor.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Çiftçinin suyu lüks villalara taşınıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB)'nin vermiş olduğu ruhsatlarla Seferihisar’ın Düzce, Ulamış ve Turgut köyleri üzerine konutlar yapıldı. Ancak bu konutların su ihtiyacını karşılamak yerine tarımda kullanılan suyu buralara içme suyu olarak verdikleri iddia edildi.

14 ayar altın suyolu küpe fiyatları 1.993 TL'den başlıyor! Elizi 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de 14 ayar altın su yolu küpelerin fiyatları 1.993 liradan başlıyor. En uygun fiyattaki su yolu küpeleri görmek isteyenler için Elizi 11 Kasım 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki suyolu küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi 11 Kasım 2022 altın suyolu  küpe fiyat listesi

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Borsa’da SPK’nın suç duyurusunun ayrıntıları ortaya çıktı!

Borsada işlem bazlı şekilde piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları sebebi ile başlatılan soruşturma kapsamı dahilinde gözaltına alınan sekiz kişinin emniyetteki işlemleri sürerken de SPK'nın şüpheliler hakkında da yapmış olduğu suç duyurularının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!

Aidat borçlularının listesini apartman kapısına asmak suç mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, apartman yöneticilerin aidat borçlularının kapılara asmanın suç olup olmadığı sorusu yöneltildi.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Mehmet Özhaseki: Belediyelere kiracılarınızdan kira almayın dedik!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, "Belediyelere 'kiracılarınızdan kira almayın, su faturasını ödemezse de kesinti yok' dedik" dedi.

Denizli-Aydın otoyolu ihalesi meclis gündeminde!

Denizli-Aydın otoyolu ihalesi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yusufeli ilçesi 7'nci kez taşınıyor!

275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES projesinde sona yaklaşılırken barajın su ile buluşmasıyla bölgedeki 4 köyde sular altında kalacak. 

Denizli Horasanlının su sorunu çözüldü mü Haberi

Denizli Horasanlının su sorunu çözüldü mü


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas'a bağlı Horasanlı Mahallesi'nde 10 yıldır süren içme suyu sorununu çözdü. DESKİ ekipleri tarafından yapılan incelemede, mahallenin yüksek kesimlerine içme suyunun gitmediği tespit edildi. Kayıp kaçak tespit etme araçlarıyla yapılan çalışmada, içme suyu şebeke hatlarının bazı bölümlerinin kireç ve ağaç köklerinden tıkandığını belirledi. Mahalleye 25 yıl önce döşendiği tespit edilen içme suyu şebeke hatlarının tıkalı olan bölümlerinde temizlik ve hat değişimi yapılarak sorun çözüldü. Horasanlı Mahalle Muhtarı Naim Aytulun, içme suyu sorununun 10 seneden beri yaşandığını, yılın bazı zamanlarında uzun süreli su olmadığını, mahalle sakinlerinin çamaşır makinelerini dahi çalıştıramadığını kaydetti. Nerede sıkıntı, ihtiyaç varsa ulaşmak için çaba sarf ettiklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, "Çok şükür...