20 / 04 / 2024

denizli inşaat hırsızlığı

denizli inşaat hırsızlığı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki inşaattan 70 bin lira değerinde iskele demiri çaldıkları öne sürülen 3 kişi tutuklandı...

Denizli'de inşaattan kalıp çalan 5 şüpheli tutuklandı!

Denizli Serinhisar'da inşaattan kalıp çaldığı iddia edilen 5 şüpheli mahkemece tutuklanırken, 2 kişi de yargılanmak üzere serbest bırakıldı...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İbrahim Yağaş tarafından kuruldu.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Nazilli'de inşaat halindeki apartmanı soydular!

Aydın Nazilli'de Yeşil Mahalle Kanalyolu bölgesinde inşaat halindeki 7 katlı bir apartmandan hırsızlık yapıldığı öğrenildi.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

denizli inşaat hırsızlığı Haberi

denizli inşaat hırsızlığı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 70 bin lira değerinde iskele demiri çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki dört ayrı inşaattan hırsızlık ihbarını alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı.

Daha sonra, inşaata iskele kurmak üzere bırakılan demir parçalarını çalan şüphelilerin kimlikleri belirlendi. 

Teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda O.G, M.K. ve M.Ç, çalıntı malzemelerin yüklendiği 20 EG 119 plakalı kamyonetle yakalandı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.