28 / 03 / 2024

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı kim

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı kim

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2'nci olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimlerde Fehmi Demirten yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Demirten, Bizler 2011 yılında müteahhitler olarak bu birliği oluşturduk, bir araya geldik dedi...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kamu müteahhitleri sıkıntıda!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) müteahhitlik sektöründeki krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceğini belirtiyor. 

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

İmar kanununda gerekli düzeltme yapılmazsa dönüşüm sıkıntıya girer!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "30 Haziran'da yeni imar kanununda gerekli düzeltmeler yapılmazsa kentsel dönüşüm sıkıntıya girecek." dedi.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Kentsel dönüşüm 13 yılda tamamlanmalı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm sürecinden bahsetti. Karataş, kentsel dönüşümün 13 yılda bitmesi gerektiğini savundu.

Artan demir fiyatları inşaat sektörünü etkiliyor!

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa Kırteke, demirdeki aşırı fiyat artışının inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini açıkladı.

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

Kentsel dönüşüm ve yık-yap modeli aynı değildir!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm ve yık-yap modelini anlattı. İşte o haber...

Bursa Yıldırım'ın standardı dönüşümle yükseliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm’ forumuna katıldı. Edebali Bursa Yıldırım'ın standardının dönüşümle yükseldiğini söyledi.

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı kim Haberi

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanı kim

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2'nci olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimlerde Fehmi Demirten yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Divan başkanlığını Metin Karaman'ın yaptığı kongrede açılış konuşmasını yapan Demirten, "Bizler 2011 yılında müteahhitler olarak bu birliği oluşturduk, bir araya geldik. Tabii ki bu genel kurullar yeni bir heyecan kazanma günleridir. Buradan aldığımız katılım ve ivme ile destek ile daha güzel işler yapma noktasında azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Derneğimizin kuruluşunda sayımız 20'lerde idi şimdi 100'lerdeyiz. Bu sayıyı artırmak tabii ki mümkün ama asıl önemli olan meslekte kaliteyi artırmak ve korumaktır" dedi. 


İstihdama destek

İnşaat sektörünün 60'a yakın sektörle ilişki içinde olduğunu belirten Demirten, "İnşaat birçok sektörün lokomotifidir. Bu nedenle de istihdama katkısı büyüktür. TÜİK verilerine göre Denizli'de 2012'de kilometrekareye 81...