24 / 04 / 2024

Denizli Karahayıt altyapı sorunu

Denizli Karahayıt altyapı sorunu

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkz nakli yapıldı!

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Sombat İnşaat Taahhüt Altyapı Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sombat İnşaat Taahhüt Altyapı Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ateş tarafından kuruldu.

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Denizli Karahayıt altyapı sorunu Haberi

Denizli Karahayıt altyapı sorunu


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedellere ve altyapı yatırımı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı.


Basmacı sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


Basmacı önergesinde "Denizli yöresinde Pamukkale ve Karahayıt turizm yönünden oldukça önemlidir. Yılda yaklaşık olarak 2 milyon kişi bölgeyi ziyaret etmektedir. Karahayıt bölgesi termal su yönünden potansiyeli oldukça yüksektir. Karahayıt bölgesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından termal (sıcak)suyla ilgili alt yatırım çalışması yapılmadığı gibi son zamanlarda bölgede bulunan pansiyon,otel gibi ticari işletmelere abonelik de verilmemektedir.Ayrıca sıcak su kullanan işletmelerden çok ciddi bedeller istendiği tarafımıza iletilmektedir." diyerek bu bağlamda 5 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


Soru 1-Turizm bölgesi olan Karahayıt'a sıcak su kullanımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından niçin alt yapı yatırımı yapılmamaktadır? Alt...