29 / 03 / 2024

denizli Mehmet Yamer

denizli Mehmet Yamer

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Denizli depreminde Afyonkarahisar'da 15 ev yıkıldı!

Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Boztepe, Denizli'nin Bozkurt ilçesi merkezli 6.0 büyüklüğündeki depremden sonra Dazkırı, Başmakçı ve Evciler'de 727 evin denetimden geçirildiğini, bunlardan 223'ünün ağır, 321'inin az hasarlı olduğunu, 15'inin ise yıkıldığını tespit ettiklerini belirtti.

Denizli'deki depremde 80 ev hasar gördü!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Denizli'de meydana gelen deprem sonucunda 80 evin hasar gördüğünü açıkladı.

Müteahhit Mehmet Yamer'in cinayetinde 5 kişi gözaltına alındı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde müteahhit Mehmet Yamer'in öldürülmesi, sekreterinin ise yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Denizli'de inşaat firması sahibi Mehmet Yamer öldürüldü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Denizli’de basın toplantısı düzenledi. TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi....

Mehmet Ali Uyanık Denizli'deki arsasını okul için bağışladı!

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık, Denizli'deki 1 milyon 700 bin liralık arazisini okul yapımı için bağışladı. 62 yıllık arsasının gelirini bağışlamak için Denizli Valiliğinde protokol imzalandı.

Denizli Rıza Akça Sitesi'nin tapuları bugün verilecek!

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.

Denizli'de TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelerin sorunları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

İhlas Evim 70. mağazasını Denizli’de açtı!

İhlas Evim, 70. mağazasını Denizli’de açtı. İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, İhlas Evim’in 2015 yılı içinde kurulduğunu ve kısa sürede büyüme gösterdiğini belirtti.

denizli Mehmet Yamer Haberi

denizli Mehmet Yamer

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde inşaat firması sahibi 40 yaşındaki Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, saldırı sonucunda Yamer yaşamını yitirirken, sekreteri 27 yaşındaki Revzan Akbulut ise yaralandı. Av tüfeğiyle ateş açan, kimliği belirsiz kişiler, olay yerinden kaçtı. 

Silahlı saldırıda, vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet ettiği Akbulut,  Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılken, Yamer'in cansız bedeni ise olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. 

Olay ile ilgili çalışma başlatıldı. Öte yandan aynı iş yerinin 1 hafta önce de kurşunlandığı...