29 / 03 / 2024

denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi

denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi

Denizli'ye kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin yapımı tüm hızıyla devam ediliyor. Denizli'de kültür ve sanatın kalbi hızla yükselen modern merkezlerde atacak.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli'ye otoyol müjdesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Denizli Vizyon Başkent Buluşması" programında gerçekleştirdiği konuşmada, Denizli'den geçecek olan İzmir-Antalya otoyolunun gerekli olurlarının Bakanlar Kurulu'nda imzalandığını söyledi.

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

TOKİ Denizli’de 18 bin 332 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'deki projelerini açıkladılar. TOKİ'nin Denizli’de 18 bin 332 konut inşa edeceği belirtildi.

Denizli Çameli’ye 25,6 milyon TL’lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli'de hayata geçirdiği 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılış ve temel atma törenini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirdi.

TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Denizli’de basın toplantısı düzenledi. TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi....

TOKİ Denizli'de 18 bin 332 konut yapacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TOKİ Başkanı Ergün Turan Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Zeybekci, TOKİ'nin bölgeye 18 bin 332 konut kazandıracağını söyledi.

Denizli'ye 100 milyon liralık yatırım müjdesi!

Denizli'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tavas'taki DSİ tesislerinde toplu açılış törenlerine katıldı.

TOKİ Denizli'de 25 bin konut yapımına başlıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de yapılacak olan 25 bin konutla ilgili olarak Denizlilere müjde verdi. Zeybekci, "Denizli halkını konut sahibi yapmak için bu projeyi yapacağız. Biz sözümüzü hiçbir zaman unutmayız. "dedi.

Denizli Rıza Akça Sitesi'nin tapuları bugün verilecek!

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi geliyor!

Denizli’de vatandaşlarla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, başkanlık sistemiyle ilgili 2017 yılı içinde referandum sandığının halkın önüne geleceğini söyledi

TOKİ Denizli'de 25 bin konutluk projesine başlıyor!

Denizli'de bir televizyon programına katılan Nihat Zeybekci, Denizlileri sevindirecek bir haber daha verdi. Zeybekci, "Bölgedeki 25 bin konutun yapım sürecine girildi'' dedi.

denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Haberi

denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi

 Denizli'ye kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin yapımı tüm hızıyla devam ediliyor. Denizli'de kültür ve sanatın kalbi hızla yükselen modern merkezlerde atacak. 


DENİZLİ'NİN kültür ve sanat hayatına yeni bir bakış açısı getirecek iki dev projenin inşası hızla yükselirken, modem yapıların bu alandaki önemli bir eksikliği kapatacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları hızla süren Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, Denizli'nin kültür ve sanat hayatına büyük katkı sağlayacak. Yerel yönetim anlamında Türkiye'de örnek olarak gösterilen Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin en iddialı projelerinden biri olan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi inşasında betonarme imalatlarının sürdüğü ifade edilirken, talihsiz yangın sonrasında kullanılmaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi inşası da...