19 / 04 / 2024

TOKİ Denizli'de 25 bin konutluk projesine başlıyor!

TOKİ Denizli'de 25 bin konutluk projesine başlıyor!

Denizli'de bir televizyon programına katılan Nihat Zeybekci, Denizlileri sevindirecek bir haber daha verdi. Zeybekci, "Bölgedeki 25 bin konutun yapım sürecine girildi'' dedi.



Denizli'de bir televizyon programına katılan Nihat Zeybekci, Denizlileri sevindirecek bir haber daha verdi. Zeybekci, "Denizli'de 5-6 ilçe hariç, ilçelerin tamamındaki gerekli araziler TOKİ' ye devredildi.  TOKİ  buralarla ilgili projelerini bitirdi" dedi. Geçtiğimiz günlerde, CHP'li Milletvekillerinin "25 bin konutun TOKİ' tarafından yatırım kapsamına alınmadığı" yolundaki iddialarını yanıtlayan Zeybekci,"Yapım sürecine girildi. Planlamalarımız biter bitmez, Sayın Sema Ramazanoğlu'yla birlikte takibimizi yaparız ve TOKİ orada devasa yatırıma başlayacak" dedi. Size yönelik en ağır eleştiriler '25 bin Konut Projesi' üzerinden geldi. CHP'li Milletvekilleri TOKİ Başkanı'na bir mektup yazdıklarını, onun yanıtında da bu projenin yatırım kapsamında olmadığını söylediği şeklinde sorusu üzerine Zeybekci şöyle cevap verdi. Zeybekci," Denizli'de 5-6 ilçe hariç, ilçelerin tamamındaki gerekli araziler TOKİ' ye devredildi. 


TOKİ buralarla ilgili projelerini bitirdi. Yapım sürecine girildi. Pamukkale ve Merkezefendi sınırlarıyla ilgili maalesef yapım yerleriyle ilgili çok küçük parçalı yerler var. 8-10 tane yer bulundu. Bu 8-10 yerde 300-500'lü konutlar yapmak, alt yapısıyla ilgili mükemmel oluşumlar ortaya çıkarmak zor olacağı için, Toplu konutların 1 ya da en fazla 2 yerde yapılmasına dair bir karar verildi. Bunun yeri var. 


Planlamalarımız biter bitmez Sayın Sema Ramazanoğlu'yla takibimizi yaparız ve TOKİ orada devasa yatırıma başlar" şeklinde konuştu. 



Serinhisar'ın Sesi Gazetesi




Haber Deha 20 Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Denizli'de bir televizyon programına katılan Nihat Zeybekçi, geçtiğimiz günlerde CHP'li Milletvekillerinin "25 bin konutun TOKİ' tarafından yatırım kapsamına alınmadığı" yolundaki iddiaları yanıtladı. Denizli'de 5-6 ilçe hariç, ilçelerin tamamındaki gerekli arazilerin TOKİ'ye devredildiğini söyleyen Zeybekçi " TOKİ binalarla ilgili projelerini bitirildi. Yapılan sürecine girildi. Pamukkale ve Merkezefendi'de maalesef yapılan yerleriyle ilgili çok küçük parçalı yerler var. 8-10 tane yer bulundu. Bu 8-10 yerde 300-500'lü konutlar yapmak, alt yapısıyla ilgili mükemmel oluşumlar ortaya çıkarmak zor olacağı için. Toplu konutların 1 ya da en fazla 2 yerde yapılmasına dair bir karar verildi. Planlamalarımız biter bitmez Sema Ramazanoğlu ile takibimizi yaparız ve TOKİ orada devasa yatırıma başlar.+



Deha 20



Geri Dön