26 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci kim

Nihat Zeybekci kim

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci stratejik yatırımlar için 20 yıla kadar vergi tatili dahil ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Zeybekci, dolar kurunda yüzde 10 köpük olduğunu ve faizlerde 50’şer puan indirimlerin makul olduğunu da dile getirdi.

TOKİ Denizli'de 25 bin konutluk projesine başlıyor!

Denizli'de bir televizyon programına katılan Nihat Zeybekci, Denizlileri sevindirecek bir haber daha verdi. Zeybekci, "Bölgedeki 25 bin konutun yapım sürecine girildi'' dedi.

Gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verilecek!

Türkiye'de yaşayanların ev alma ihtimali her geçen gün zorlaşırken, artan dövizin etkisiyle yabancıların ev alma maliyeti hafifliyor.

Konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmeli!

Türkiye'de konut alan yabancılara vatandaşlık verilmesi önerisinde bulunan Bakan Zeybekçi'nin bu teklifi emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini mutlu etti.

Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolar olması bekleniyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi. Yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülüyor.

Nihat Zeybekci: Yabancıya 10 milyar dolarlık konut satacağız!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi.

Yabancıya konut satışı döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci gayrimenkul sektörüne müjdeyi verdi. Zeybekci, yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için çalıştıklarını söyledi.

Uluslararası doğrudan yatırım yüzde 35,5 arttı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, uluslararası doğrudan yatırım konusunda Türkiye ekonomisinin çok iyi performans sergilediğini belirterek, " 2015 yılını yüzde 35-40'lar civarında artışla kapatacağız" dedi.

Yabancıya ev satışında yeni düzenlemeler!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi.

Nihat Zeybekci Denizli Honaz'daki tünel inşaatını inceledi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü, artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi.

Nihat Zeybekci Sarıyer'de 11 milyon TL'ye yalı aldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

Nihat Zeybekci: Rus turist sayısında azalma olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya'dan gelen turist sayısında azalma beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye'ye daha çok gelecekler" dedi.

Nihat Zeybekci: Cari açık düşecek!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, " Bu sene dış ticaret açığı ve cari açık düşecek. Türkiye artık 2014'deki bu onarımdan sonra 2015 çok farkı yere gidecek" dedi.

Nihat Zeybekci: Merkez Bankası faiz ile ilgili bir artırıma gitmemeli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Merkez Bankasının faiz ile ilgili bir artırıma gitmemesi gerektiğine inanıyorum.Çünkü faiz artırımı sonuçlanmış bir adım olur ve bu da ekonomimize kalıcı bir fatura oluşturur" dedi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Nihat Zeybekci kimdir? Yeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nihat Zeybekci...

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

Nihat Zeybekci: 1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak!

Şehir merkezinde en ufak bir yeni yapılaşmaya izin verilemeyeceğini ifade eden AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak" dedi..

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için planladığı projelerini açıkladı. İşte Nihat Zeybekci'nin projeleri... 

Nihat Zeybekci İzmir için en önemli projesini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, "İzmir hakkında en önemli projemiz bu" diyerek, "Ayın 20'sinden sonra açıklayacağız. 30 bin ARGE çalışanının olduğu, en büyük teşviklerin, avantajların verildiği, bilim insanlarının, akıl insanlarının. Bununla ilgili de 27 dönümlük bir al

Nihat Zeybekci kim Haberi

Nihat Zeybekci kim

Stratejik yatırımlar konusunda her türlü kolaylığı göstermeye niyetli olan hükümet, bu alanda somut adımlar atmak için kolları sıvadı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci önümüzdeki dönemde stratejik olarak belirlenen sektörlerde büyük yatırımların gerçekleştirilebilmesi için “ne gerekiyorsa” yapılacağını söyledi. Belirlenen alanlarda yatırım yapmak isteyen sanayiciye 'ne istiyorsun' diye soracaklarını belirten Zeybekci, “Arazi istiyorsa arazi vereceğiz; liman, yol, demiryolu istiyorsa yapacağız. Elektrik istiyorsa 20 yıllık fiyat vereceğiz; bütün vergilerini 10-20 yıl tatil mi istiyorsa yapacağız. Bunları tüm kamuoyunun da huzurunda yapacağız. Dünyanın yaptığı gibi, kendi devlerimizi yaratmak, hammadde ve enerji geleceğimizi garanti altına almak, ara malı ve üretimle ilgili stratejik alanlardaki yatırımları teşvik etmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.


Strateji sektör yararlanacak


Buna göre, stratejik olarak belirlenen sektörlerde 5-6 şirket seçilecek. Seçilen şirketler yatırımlar...