25 / 04 / 2024

Denizli projeleri

Denizli projeleri

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

Denizli'deki 217 projeden 34'ü tamamlandı!

Denizli'de Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden 217 projeden 34'ünün tamamlandığı, 134 projenin devam ettiği 26 projenin ihale aşamasında olduğu, 23 ihalenin ise hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Denizli'deki 121 dev projede çalışmalar hızlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başlattıkları 121 dev projeyi hızla sürdürdüklerini söyledi. Zolan, “Denizli’ye hizmet etmek için yola çıktık. Benim ve ailemin tek sevdası Denizli” dedi.

Denizli'nin 121 projesine muhtarlardan tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

Denizli projelerinde son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı süren 50 metre genişliğindeki yol ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından 10 ayrı mahallede sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ve su depolarını inceledi

Denizli'nin 121 projesine tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 dev projeden oluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı vatandaşlardan tam not aldı.

Osman Zolan'dan Denizli'ye 121 proje!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içinde belediye tarafından yapılacak 121 projeyi tanıttı. Bütçenin yüzde 70’ini ulaşıma ayırdıklarını ifade eden Zolan, “3 yıl sonra il genelinde ayaklar çamura, toza değmeyecek” dedi.

Denizli Karahisar’ın alt yapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi'ne yapılacak 10 milyon lira maliyeti bulunan alt yapı çalışmasının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle atıldı.

Denizli’ye 190 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev alt yapı projelerinden “Muratdede-İlbade Mahallesi” ve “Akkonak-Karaman Mahallesi”nin temel atma törenleri gerçekleştirildi.

Denizli'nin altyapısı yenileniyor!

Denizli'de "Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler ve Mehmetcik", "Muratdede ve İlbade" ve "Akkonak ve Karaman" olmak üzere 3 ayrı bölgeyi kapsayan 10 mahalledeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Denizli Sarayköy'ün su sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 35 yıl önce döşenen Sarayköy'ün içme suyu iletim hattının yenilenmesi için başlatılan projenin tamamlandığını, kısa süre sonra çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

Denizli'de yatırımlar hız kesmiyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli ilçesini ziyaret etti. İlçenin ihtiyacı olan Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atan Başkan Zolan, 40 yıldır yapılması beklenen Kutlubey-Uşak yolunu hizmete açtı.

Denizli'nin 33 noktasında altyapı çalışması başladı!

Yüzyılın Dev Alt Yapı Projesini başarıyla hayata geçirerek kentin birçok noktasını Avrupa standartlarına kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez 3 ayrı proje ile 10 farklı mahallede daha hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesine başladı

Denizli'deki tarihi binalar restore ediliyor!

Denizli'nin yıkılmaya yüz tutmuş tarihi binalarını kamulaştırıp, restore ederek kente yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi tarihi Necip Ökten Evi'nde de çeşitli kurslar düzenleyerek vatandaşların hizmetine sundu.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Denizli'ye dev alt yapı projeleri geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 mahalleyi kapsayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev alt yapı projelerinin temel atma töreni gerçekleşti.

Denizli Belediyesi konut projeleri!

Denizli Belediyesi konut projeleri ön talep alımları başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.

Denizli projeleri Haberi

Denizli projeleri

Denizli’nin sanayi alanında son yıllarda yaptığı atılımlar Türkiye’nin dikkatini çekmeye başladı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında bilgi verdi.


Tin, Denizli’nin ekonomik anlamda 2023 hedefinin 5 organize sanayi bölgesi ile güçlü bir ekonomiye sahip kent olmak olduğunu açıkladı.


Tin, “Hem Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci hem de Milletvekili olarak şahsım her şeyden önce sanayici kimliğine sahibiz. Dolayısıyla sanayicinin yaşadığı zorluklarını, çektiği sıkıntıları yakından biliyoruz. Bu nedenle her zaman sanayicimizin yanında olmaya gayret ediyor, onların istekleri, talepleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.


Denizli’deki organize sanayi bölgelerini resmileştirmek olduğunu vurgulayan Tin, “İlk hedefimiz organize sanayi bölgelerini resmileştirmek. Bunun için ilk adım olarak Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin resmileştirme çalışmalarını bitirdik ve Denizlili sanayicimize bin dönümlük araziyi kazandırdık” dedi. 


2023...