19 / 04 / 2024

denizli şirinköy satılık arsa

denizli şirinköy satılık arsa

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Kale ve Şirinköy'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli Aqua City satılık ev!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Denizli Aqua City satılık ev tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Denizli Aqua City satılık daire!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 900 adet daire yer alıyor. Denizli Aqua City satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire!

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

denizli şirinköy satılık arsa Haberi

denizli şirinköy satılık arsa

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Kale ve Şirinköy'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 11 milyon 50 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satış ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü):
1- Aşağıdaki tabloda bilgileri yer alan taşınmazların satış ihaleleri, aynı tablonun ilgili sütunlarında belirtilen tarih ve saatlerde, 2886 sayılı Devlet
İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulüyle yapılacaktır.
2- İhaleler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katındaki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda toplanacak
Komisyon huzurunda yapılacaktır. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
3- İhalelere katılabilmek için isteklilerin; nüfus kayıt örneğini veya aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneğini, 2020 yılında...