25 / 04 / 2024

Denizli yol yatırımları

Denizli yol yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı.

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

Denizli Sökmen Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Denizli Büyükşehir’den 800 kilometre asfalt!

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasında da büyük bir mesafe aldı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Denizli Bostanyeri köyü ile Molla Ahmet köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü ile Babadağ ilçesine bağlı Molla Ahmet köyünün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Acıpayam-Dalaman arasındaki yol çalışması TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Acıpayam-Dalaman arasında yürütülmekte olan yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli'deki Ankara Yolu projelerinde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Denizli'nin 121 projesine muhtarlardan tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

Denizli projelerinde son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı süren 50 metre genişliğindeki yol ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından 10 ayrı mahallede sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ve su depolarını inceledi

Denizli ve Muğla'yı bağlayacak yol tamamlanma aşamasına geldi!

Denizli ile Muğla'nın bağlantısını 50 kilometre kısaltan Beyağaç-Karacaören Yolu 10 gün içinde tamamlanacak. Denizli merkezine 103 kilometre uzaklıktaki Beyağaç İlçesi'nin Muğla'ya ulaşımını 50 kilometre kısaltan yol tamamlanma aşamasında...

Çivril'de tarihi mezarlıktan yol geçti!

Denizli - Çivril duble yolunun yapımı sırasında Çivril’in Yamanlar Mahallesi’ndeki tarihi mezarlığın bir bölümünden yol geçti. Kırık mezar taşlarını gören mahalleli tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Denizli Bozburun'a 3 milyon liralık yol yatırımı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bozburun mahallesine 3 milyon liralık yol yatırımı yapıldı. Fabrikaların da yoğun olarak bulunduğu bölgede 15 kilometre uzunluğunda yeni yollar açılırken, 150 bin metrekare sıcak asfalt atıldı...

Denizli Bozburun'a 3 milyon TL'lik yol yatırımı yapılıyor!

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi 3 milyon TL’lik yatırımla ilçeye 15 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, 150 bin metrekare’de sıcak asfalt atıyor. Merkezefendi Belediyesi 3 milyon TL’lik yol yatırımı yaparak bölgeye adeta yeniden hayat veriyor.

Denizli yol yatırımları Haberi

Denizli yol yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı. Çardak Havalimanı ve Ankara yönüne gitmek için Denizli merkezinden geçen Acıpayamlılar, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayan projenin bitirilmesinin ardından Yeşilyuva-Söğüt yolunu kullanarak zamandan ve yakıttan tasarruf etmiş olacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yolda hafriyatlar, köprüler ve menfezler yapılıyor. Yolun asfaltla ilgili ihalesini de gerçekleştirdik" dedi.



Yeni...