25 / 04 / 2024

depremden etkilenenlere kira yardımı

depremden etkilenenlere kira yardımı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı...

Depremzedelerin kira yardımı resmen uzatılacak! Son dakika gelişmesi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen söz konusu 7'den büyük iki depremden etkilenen 11 ildeki afetzedeler, kira yardımının uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyordu. Yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Depremden sonra o ilde kira fiyatları tavan yaptı! Kiralık konut bulmak artık mucize! 

6 Şubat depremlerinin yaşandığı illerden Gaziantep'e göç arttı. İlde kira bedelleri 2-3 katına çıkarken, konut bulmak resmen imkansız hale geldi.  

Depremzedeler kira yardımı için nasıl başvuracak?

Depremden etkilenen 11 ilde vatandaşlara ödenen kira yardımı için izlenecek adımlar netleşti. Peki kimler deprem kira yardımına başvurabilir? Ne kadar kira yardımı ödenecek?

Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, depremden etkilenenler için yapılacak hane başı destek ödemelerini peş peşe açıkladı. Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

İzmir'de depremden etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada İzmir'deki depremden sonra 2 haftalık süreçte depremde etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldığını açıkladı.

İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı...

Bankalar Birliği'nden açıklama: Depremden etkilenenlere kolaylık ve destek sağlanacak!

Türkiye Bankalar Birliği İzmir'deki depreme ilişkin, "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylığı sağlayacaklardır.'' dedi.

Elazığ'da depremzedelere ödenen kira yardımı 20 milyon TL'yi aştı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Elazığ'da depremden etkilenen 4 bin 914 kişiye 20 milyon 101 bin TL kira yardımında bulundu.

Evin giderleri kira vergisini düşürüyor!

Kira geliri elde eden ev sahipleri için vergi dönemi başladı. TAKVİM konuyu haber yaptı, okuyucularımızdan soru yağdı. Zor duruma düşmemek için haklarınızı mutlaka öğrenin...  

Akbatı Restaurantlar Meydanında 10 sene kira garantisi!

Restaurantlar Meydanında bulunan 7 dükkandan 5i sahiplerini buldu. Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. ayrıca, dükkan sahibi olmak isteyen yatırımcılara 10 sene kira garantisi sağlıyor...

İNDER'in raporuna göre kentli nüfusun en büyük gideri kira!

İNDER'in   Türkiye'de Kentleşme ve Konut Arzı İlişkisi  konulu raporuna göre doğudan batıya doğru gittikçe kentleşme oranının arttığı Türkiye'de kentli nüfusun en büyük gider kalemi kira  

Gökdeniz Konutları Gebze'de 110 bin TL'ye! Hemen teslim kira garantili!

Gökdeniz Konutları Gebze'de hemen teslim konutlarda kira garantisi veriliyor. Yüzde 75 oranında oturumun var olduğu Gökdeniz Konutları'nda fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor...

depremden etkilenenlere kira yardımı Haberi

depremden etkilenenlere kira yardımı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir'deki depremden etkilenen ev ve iş yeri sahipleri ile kiracılara yapılan ödemelerle ilgili bilgi verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Köşger, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, depremin ardından vatandaşların yaralarının sarılmasına başlandığını bildirdi.

Toplam 2 milyon 810 bin TL'ye ulaşan nakdi yardımlar hakkında bilgi veren Köşger, şöyle konuştu: "An itibarıyla iş yeri hasar gören 122 kişiye 1 milyon 406 bin lira, ev sahibi 88 kişiye 1 milyon 144 bin lira ve kiracı 52 kişiye 260 bin liralık yardımlar devletimizce yapılmıştır. Çadır kentlerde vatandaşlar misafir edilmeye devam ediliyor."
 

Deprem kanunu ve fay kanunu için adım...