28 / 03 / 2024

derince asfaltlama çalışmaları

derince asfaltlama çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ’nün ortak çalışmaları ile Derince’ deki caddeler asfaltlanarak yeni bir görünüme kavuşturuluyor

Körfez ve Derince'deki asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor!

Köylerin kalkınmasına büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy ulaşımlarındaki sıkıntıları gidermek için de çalışmalarını sürdürüyor

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Düzce'de asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Safranbolu'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karabük’ün Safranbolu ilçe belediyesi şantiye amirliği tarafından asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

derince asfaltlama çalışmaları Haberi

derince asfaltlama çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar ile Derince’deki caddeler ve sokaklar asfaltlanarak yenileniyor. Gerçekleşen çalışmalarla birlikte yeni bir görünüme kavuşan Derince caddeleri ve sokakları adeta göz kamaştırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü yol çalışmalarının sona ermesinin ardından ilçede yaşayan vatandaşlar artık daha rahat ulaşım yapmanın keyfini yaşıyor.

Piri Reis’in yolları asfaltlandı

Kocaeli genelinde projelerini yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bu kez Derince Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla Derince’deki cadde ve sokakların yollarını yeniliyor. Derince İbn-i Sina Mahallesi’nde Piri Reis Caddesi ve Lojman Sokak’ın asfaltlama çalışması yapıldı. Büyükşehir ve Derince Belediyesi ekiplerinin birlikte yürüttüğü yol yapımının tamamlanmasının ardından İbn-i Sina Mahallesi Piri Reis Caddesi ve Lojman...