23 / 04 / 2024

derince askeri hastanesinin yeri ne olacak

derince askeri hastanesinin yeri ne olacak

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde Askeriyenin kullandığı yaklaşık 140 dönümlük alanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devri gerçekleşmek üzere" ded

Derince'de yapılacak sahra hastanesinin inşaatı durdu mu?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Derince'de yapılması planlanan sahra hastanesinde zemin düzleme çalışmalarından sonra yaklaşık 2 haftadır herhangi bir çalışmada bulunulmaması dikkat çekti.

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Kocaeli sahra hastanesinin inşaatında son durum!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. 250 yatak kapasiteli hastane 45 günde tamamlanacak...

Kocaeli'de sahra hastanesinin yapıma başlandı!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalara başlandı. 250 yataklı hastanenin 45 gün içerisinde tamamlanması amaçlanıyor.

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli Askeri hastane bölgesi yaşam merkezi olacak!

AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanında güzel bir yaşam merkezi oluşturulacağını belirtti

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Derince Limanı resmen Safi Holding'in oldu!

Geçen yıl Özelleştirme Yüksek Kurulu'nca ihaleye çıkarılan TCDD Genel Müdürlüğü'ne ait Derince Limanı, 543 milyon ABD dolar olan özelleştirme bedelinin bir yıl gecikmeyle peşin olarak ödenmesiyle, 39 yıllığına Safi Holding'in oldu.

Derince Limanı Safi Holding'e devredildi!

2014 yılının işlem değeri en büyük ilk 10 işlemi içerisinde yer alan ve merakla beklenen Derince limanı devir işlemi gerçekleşti..

Derince Limanı'nın devir işlemi gerçekleşti mi?

Kent ve yurt genelinde büyük tartışmalara konu olan Derince Limanı’nın özelleştirme ihalesi geçtiğimiz yıl tamamlanmış, ihaleyi Safi Katı Yakıt firması 543 milyon dolara kazanmıştı. Safi Katı Yakıt limanı bugün devralacak.

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Süleyman Şah Türbesi inşaatında 82 askeri personel çalışıyor!

Bölgede görev yapan gazeteciler, türbe inşaatının sürdüğü Suriye Eşmesi'ne götürüldü. Türbe inşaatında 82 askeri personel görev yapıyor. Alanda ayrıca 2 Türk bayrağı göndere çekili vaziyette bulunuyor.

Askeri bölgeler neden imara açılıyor?

CUMHURİYET Halk Partisi Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi ve Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Durdu Özbolat, askeri güvenlik bölgeleri ve askeri yasak bölgelerin imara açılmasına yönelik yapılan çalışmaları Mecüs'e taşıdı.

derince askeri hastanesinin yeri ne olacak Haberi

derince askeri hastanesinin yeri ne olacak

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Derince ilçe teşkilatının hazırladığı program çerçevesinde Kelkitliler Derneğine ziyarette bulundu. Şeker'e dernek ziyaretinde Ak Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve partililer eşlik etti.Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'i çok sıcak ve samimi karşılayan Kelkitliler, yöresel ikramların tadıldığı ziyarette sorular üzerine Şeker'den önemli açıklamalar geldi; "Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde Askeriyenin kullandığı yaklaşık 140 dönümlük alanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devri gerçekleşmek üzere. Kocaeli'nde Gebze, Darıca ve İzmit-Doğu Kışla mevkilerinde geçmişte örnekleri yaşanan devir edilen yerlerin güzel projelerle vatandaşın kullanımına açıldı, araçların kışlık kar lastiği takmaları uyarısında bulunan Afet ve Koordinasyon Merkezi(AFKOM), araç sahiplerinin anılan gün ve tarihler arasında mümkünse toplu taşıma araçlarını...