27 / 04 / 2024

devlet hayır sever işbirliği

devlet hayır sever işbirliği

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kentsel dönüşümü durduran o karar 5 mahalleyi mezara çevirdi!

Devlet, İskenderun'da 5 mahallenin dönüşümü için iki defa karar almış, hem seçim çalışmalarında kentsel dönüşüme hayır kampanyası düzenleyen CHP teşkilatları, hem de kurulan derneklerin itirazlarıyla Danıştay kararı iptal etmişti. Kentsel dönüşüm durduran o karar 5 mahalleyi mezara çevirdi...

Ne altın ne gümüş ne borsa!.. ’Milletim bu fırsatı değerlendirsin!’ diyen İslam Memiş’ten müthiş iddia!

Altın ve gümüşün efendisi olarak adlandıralan yatırım uzmanı İslam Memiş bu kez yine olay yaratacak yepyeni bir iddiada bulundu. Hayır hayır Memiş’in bu seferki tahmini ne altın, ne gümüş ne dolar ne de borsa!…

Lahmacun Pişirme Makineleri Kaç Lira? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi... 

Lahmacuna hayır diyemeyenlere güzel haber! Lahmacun makineleri ile artık evde çıtır çıtır lahmacun yapmak mümkün. Peki lahmacun pişirme makineleri ne kadar? En ucuz lahmacun makinesi kaç lira? işte cevabı...

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Türkiye’de bir ilk… Yepyeni bir lezzet: Az Şekerli Uludağ Portakallı Gazoz

Sıcak yaz günlerinde kim buz gibi bir gazoza hayır diyebilir ki… Gazoz deyince akla gelen marka da tabii ki Uludağ… Efsane Uludağ Gazozu’nu sevenler için artık yepyeni bir lezzet seçeneği daha var: Az Şekerli Uludağ Portakallı Gazoz…

Sizi anında barista yapacak bir deneyim! Delonghi MAGNIFICA 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Kim bir kahveye hayır der ki? Özellikle bu kahve taze kahve çekirdeğiyle hazırlanmışsa. Yenilikçi teknolojiye, performans ve tasarıma özel önem veren tasarımcıların elinden çıkan Delonghi MAGNIFICA, 25 Ağustos 2022 fiyat listesi. İşte detaylar…

Bu model araçların satışı resmen yasaklandı! İkinci ellere ne olacak belli oldu

Otomobil piyasasını kökünden değiştirecek karar çıktı. Bu model araçların satışı resmen yasaklandı. Elinde önceden alınmış ikinci el araçlardan olanların mevcut araçlarını ne yapacağı da belli oldu. Karar 339 "evet", 249 "hayır" ve 24 "çekimser" oyla kabul edildi.

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira zamları ev sahipleri ve kiracıları da karşı karşıya getirdi. Peki yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

devlet hayır sever işbirliği Haberi

devlet hayır sever işbirliği

Fabrikalardan dolayı nüfusu her geçen gün artan ve nüfusla birlikte yeni okul ihtiyaçların yaşandığı Tekirdağ Çerkezköy’de, devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor.

Çerkezköy Bakış'ta yer alan habere göre, Çerkezköy esnaflarından Fikri Güner, İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu arkasında bulunan 848 ada 8 parsellik alanda yaptıracağı anaokulunun protokolü geçtiğimiz nisan ayında Tekirdağ Valiliğinde tören düzenlenmişti. Hayırsever Fikir Güner tarafından anaokulu binası ve arsa hibesi protokolü Vali Aziz Yıldırım, hayırsever Fikri Güner, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu tarafından imza altına alınmıştı. 3 derslikli anaokulunun temeli dün Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, hayırsever Fikri Güner’in katılımıyla gerçekleşti. Bu temel...