25 / 04 / 2024

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 



Fabrikalardan dolayı nüfusu her geçen gün artan ve nüfusla birlikte yeni okul ihtiyaçların yaşandığı Tekirdağ Çerkezköy’de, devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor.

Çerkezköy Bakış'ta yer alan habere göre, Çerkezköy esnaflarından Fikri Güner, İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu arkasında bulunan 848 ada 8 parsellik alanda yaptıracağı anaokulunun protokolü geçtiğimiz nisan ayında Tekirdağ Valiliğinde tören düzenlenmişti. Hayırsever Fikir Güner tarafından anaokulu binası ve arsa hibesi protokolü Vali Aziz Yıldırım, hayırsever Fikri Güner, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu tarafından imza altına alınmıştı. 3 derslikli anaokulunun temeli dün Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, hayırsever Fikri Güner’in katılımıyla gerçekleşti. Bu temel ile birlikte ilçede hayırseverlerin desteği ile 11. okulun temeli atılmış oldu.


Geri Dön