29 / 03 / 2024

Devran Hazır iletişim

Devran Hazır iletişim

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim!

Daire alanlarının 130 metrekareden başladığı proje Sanabel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 364 82 00 olarak belirlendi.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek olan projede toplamda 700 adet daire bulunuyor. Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81 olarak belirlendi.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri!

Toplamda 240 bağımsız bölümden oluşan projede müzayede yarın saat 10:00'dan gerçekleşecek. Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri!

31 Mayıs Pazar günü müzayedesi gerçekleşecek olan projede 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri kapamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Esenyurt Rüya Prestij Suit iletişim!

Esenyurt Rüya Prestij Suit iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje 8 bin 43 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Devran Hazır iletişim Haberi

Devran Hazır iletişim

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.


Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Hazır beton ve elemanlarının alımı, satışı ve pazarlama işlerini yapmak. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. d. Türkiye Cumhuriyeti...