24 / 04 / 2024

Devredilen gayrimenkul geri alınabilir mi

Devredilen gayrimenkul geri alınabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sahibi olduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü annemin adına yaptım. Bu yeri annemden geri almak istiyorum. Kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı?' sorusunu yanıtladı.

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Babamın üzerindeki evi kendi üzerime nasıl alırım? Devredilen hisse geri alınır mı?

Hisseli tapular çoğu zaman hissedarlarının elini kolunu bağlar. Bundan dolayı hisseli tapulara dair vatandaşlar pek çok sorunun yanıtını aramaktadır. İşte detaylar!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Haczedilen gayrimenkul geri alınabilir mi?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında haczedilen malların geri alınıp alınmayacağı sorusunu kaleme aldı. İşte Feride Hilal İmal'in o yazısı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını elden çıkardı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 29 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin bilgileri KAP'ta yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay geri satış işlemleri!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, pay geri satışı hakkında açıklama yaptı. Şirket, 28 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin bilgileri yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin verilerini yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını satıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 22 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri aldığı paylarını sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemiyle ilgili açıklama yaptı.

Devredilen gayrimenkul geri alınabilir mi Haberi

Devredilen gayrimenkul geri alınabilir mi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '1998’de sahibi bulunduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü 2002’de annemin adına yaptım. Şimdilerde de artık durumum iyi ve bu yeri annemden geri almak istiyorum. Annem yönünden bir problem yok ama kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

1998’de sahibi bulunduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü 2002’de annemin adına yaptım. Şimdilerde de artık durumum iyi ve bu yeri annemden geri almak istiyorum. Annem yönünden bir problem yok ama kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı? ● S.O.

★ ★ ★ ★ ★

Okuyucumun bakması gereken yer tapu kayıtları. Bugün söz konusu gayrimenkulün...