16 / 04 / 2024

devremülk ve devre tatil farkı

devremülk ve devre tatil farkı

Devremülk devre tatil farkı olarak devremülk sahiplerine mülkün tapusu verilir; devre tatilde tapu verilmez. Devre tatil sadece belirli bir süre için kiralanmış olur. 10-20 yıl gibi uzun ama belirli bir süre...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Kızılbük GYO'dan 825.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devremülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Eylül - 30 Eylül 2021 tarihlerinde 645 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 69 milyon 697 bin 23 TL olarak gerçekleşti.

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

TBMM Alt Komisyonu 'devre mülk mağduriyeti' raporunu tamamladı!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için hazırlanan rapor tamamlandı. Hazırlanan rapor, Dilekçe Komisyonuna sunulacak.

TBMM Alt Komisyonu 'devre mülk mağduriyeti' raporunu hazırladı!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için rapor düzenlendi. Raporda mağduriyetlerin engellenmesi amacıyla hazırlanan çözüm önerileri sunuldu.

Devre mülk inşaatlarına yeni düzenleme geliyor!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için rapor hazırlandı. Raporda, mağdurlarla ilgili bilgilere yer verilerek çözüm önerileri sunuldu.

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devriyle ilgili iddialar mecliste!

Bir tatil sitesine ait devremülk hisselerinin devrine ve yapılan risk analizlerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi ön satışta!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde ön talep toplanıyor!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön talep toplanıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

devremülk ve devre tatil farkı Haberi

devremülk ve devre tatil farkı


Devremülk devre tatil farkı!

Devremülk ve devre tatil, aynı gibi görünen ama birbirinden farklı tatil şekilleri olarak karşımıza çıkıyor. Devremülk devre tatil farkı arasında devremülkün en önemli ve asıl tercih sebebi tapulu bir sistem olmasıdır. Yani devremülk alımında mülkün tapusu kişinin üzerinee geçiyor, devre tatillerde ilgili binaların belirli süre için kullanımı satılıyor. 


Dolayısıyla satın almak istediğiniz tatilin kişiye ait bir taşınmaz olarak mı yoksa 10-20 yıl gibi uzun ama belirli bir süre ile kısıtlı olarak sunulan tatil hakkı olarak mı alınacağının iyi belirlenmesi gerekiyor. Bunun yanında devremül alıcılarına yatırım yapma imkanı da sunuyor. Yani devremülk tatili sayesinde tapulu bir mülk sahibi de olunuyor. Devremülk devre tatil farkı olarak devremülkün istenildiği gibi kiraya verilmesi veya satılması da mümkün. 


Devremülk devre tatil farkı!


- Devre...