25 / 04 / 2024

DHL Lufthansa

DHL Lufthansa

DHL Global Forwarding, Lufthansa'nın yedek parça ve de araçlarının transatlantik nakliyesini gerçekleştirecek. DHL son teknoloji alt yapısı ile, Lufthansa'ya nakliye kontrol kulesi hizmeti de sağlayacak.

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

Lufthansa’nın DAX 30 endeksindeki yerini Deutsche Wohnen alacak!

Deutsche Börse, 22 Haziran tarihinde Lufthansa’nın DAX 30 endeksindeki yerini gayrimenkul şirketi Deutsche Wohnen’in alacağını açıkladı.

DHL Express'ten İstanbul Havalimanı'na 135 milyon avroluk yatırım!

DHL Express Türkiye'nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen yaptığı açıklamada "İstanbul Havalimanı'nda 135 milyon avroluk yatırım yaptık ve 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz." dedi.

UPS, DHL ve FedEx'in gözü İstanbul Yeni Havalimanı'nda!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dünyanın üç dev kargo şirketinin de, İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer kiralamak için başvuruda bulunduğunu açıkladı...

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

3. havalimanı havacılık sektörü için kazanım!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Geçer, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin, "Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak." dedi.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu kiraladı!

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova'daki 63.189 metrekarelik depo alanını Dhl Global Forwarding Taşımacılık A.Ş.'ye kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 18 ayda KDV dahil yaklaşık bin 250 dolar gelir elde edilecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti!

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Lufthansa Havayolu Şirketi'nin gözü 3. Havalimanı'nda!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanı için göz kırptı. Löcherbach “Bu havalimanı ile büyüme imkanı bulacağız" diye konuştu.

DHL Anadolu'da 7 yeni ofis açacak!

Lojistik devi DHL Grup'un karayolu şirketi DHL Freight, Türkiye'yi Avrupa ile BDT ve Ortadoğu arasındaki taşımalar için merkez yapıyor. Taşımaları sadece Türk TIR'ları yapacak. Anadolu'ya da 7 yeni ofis açılacak.

3. havalimanına DHL'den Ekspres Kargo Bölgesel Merkez!

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor..

DHL Express, 3'üncü havalimanı ile Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman lojistik devi DHL Express, 3. havalimanının işletmecisi İGA ile anlaşma imzaladı. 60 milyon euroluk bu yatırımla DHL, Türkiye’yi bölgesel bir lojistik merkeze dönüştürmeyi amaçlıyor.

SunExpress 16 yeni noktaya daha uçacak!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

DHL Lufthansa Haberi

DHL Lufthansa

DHL Global Forwarding, Lufthansa Technik Logistik Services şirketinin iştiraki olan Lufthansa ile, yedek parça ve araçların transatlantik nakliyesinin gerçekleştirilmesini kapsayan bir sözleşme imzaladı. Bu taşımacılığın yıllık hacminin, Almanya'dan ABD ve Kanada'ya; Meksika ve Porto Riko'dan Almanya'ya giden gönderimler de dahil olmak üzere, toplam 550 ton ağırlığa sahip 25.000 gönderi olacağı tahmin ediliyor.


Lufthansa Technik Logistik Services Yönetim Müdürü Andreas Meisel "Birçok sektörde, tedarik zincirini optimize etmek en önemli amaçlardan biri oldu. Havacılık sektöründe ise bu, bakım, tamir ve revize bölgelerini de kapsamaktadır. DHL Global Forwarding, gerekli bilgi donanımına ve global anlamda taşımacılık birikimine sahip bir firma ve ihtiyaçlarımıza uygun çözümler oluşturabilecek yetkinlikte bir ortak" dedi. 


DHL Global Forwarding, hava taşımacılığı hizmetlerine ek olarak, nakliye kontrol kulesi hizmeti ile de Lufthansa Technik...