27 / 04 / 2024

Didem Yavaş GSD

Didem Yavaş GSD

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin belirlenmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ayrıldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Mali İşler Müdürü Didem Yavaş'ın görevinden ayrılması nedeniyle, yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesinin takip eden 30 gün içinde atanmasına karar verildi. 

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin belirlenmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 11 Ekim'de pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşat Sanayi ve Ticaret dün Borsa İstanbul'dan  pay geri alımı yaptı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Borsa İstanbul'dan pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, ödenmiş sermayenin yüzde 10'una kadar pay geri alımı yapmak için 5 milyon TL fon ayrılması, kararına istinaden pay geri alım işlemi yaptı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul paylarını GSD Shipping'e satıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarına yavaş yavaş yansıyacak!

İnşaat maliyetlerinin bir yılda yüzde 19.91 oranında arttığını fakat  maliyetlerin fiyatlara yansıtılmadığını belirten KONUTDER Başkanı Elmas, “Maliyet yükü yavaş yavaş yansıyacaktır açıklamasında bulundu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 ganel kurul toplantısı tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Zeyno Maritime'deki paylarını sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Zeyno Maritime Limited'deki paylarının tamamını 5 milyon 883 bin 290,06 dolar bedelle GSD Shipping'e sattı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul kar dağıtacak mı?

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat tarafından 2017 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılmasının, şirketin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu'na önerilmesine karar verildi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

İnşaat izinlerinde yavaşlama var!

Yapılar inşa edilmeden önce yapı izin belgesi, yapının inşaatı tamamlanınca da kullanım belgesi alıyorlar. İnşaat izinlerinde ise yavaşlama görülüyor. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 genel kurul metnini yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 genel kurul metnini yayınladı.

Didem Yavaş GSD Haberi

Didem Yavaş GSD

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Didem Yavaş'ın atanmasına, Esra Mutlu ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyeleri olarak görevlerine devam etmelerine karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. KAP açıklaması:
SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca, 07.02.2020 tarihi itibarıyla Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Didem Yavaş'ın atanmasına, Esra Mutlu ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyeleri olarak görevlerine devam etmelerine karar...