25 / 04 / 2024

Didim sağlık merkezi

Didim sağlık merkezi

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor.

7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. 7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

TİKA, Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa edecek...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Didim sağlık merkezi Haberi

Didim sağlık merkezi

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor. Asem Group Başkanı Nizam Hatipoğlu, tesis ile ilgili şu bilgileri verdi, "Projemizi; hem alternatif tatil, hem de alternatif tıp olarak görebiliriz. Dünyanın pek çok yerinde astım hastalarının tuz mağaraları, tuz odaları gibi terapi yöntemlerini kullanmakta olduğunu ve bu doğal terapilerle solunum yolu hastalıklarına karşı ilerleme kaydettikleri gözlendi. Dünya'da birçok üniversite tarafından olumlu etkileri ispatlanan tuz terapisi ile özellikle astım hastaları düzenli kürlerden sonra hayat kalitelerinde ciddî bir iyileşme hissettiklerini belirtti. Tuz terapisi ayrıca iç organlarımızda biriken sigaranın kalıntı ve bakterilerden arınmamıza yardımcı oluyor ve bağışıklık sistemimizi...