26 / 04 / 2024

didim üçüncü koy imar planına itiraz

didim üçüncü koy imar planına itiraz

Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi.

Gökçeada’daki Aydıncık ve Mavi koyun ihaleleri iptal mi edilecek?

Bozcaada’nın ardından Gökçeada’daki 2 koy için açılan ihaleler yoğun tepki üzerine iptal edilmişti. Şimdi sıra Aydıncık ve Mavi koy için daha önce yapılan ihalelerin iptalinde...

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Didim 3. Koy'un imar durumu Danıştay'da!

Didim 3. Koy ile ilgili olarak Didim Derneği tarafından açılan ve Didim Demokrasi Platformu'nun da destekçisi olduğu dava yerel mahkemenin idarenin lehinde karar vermesi üzerine Didim Derneği tarafından Danıştay'a gönderildi.

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Didim Altınkum'da 3. Koy itirazları mahkemeye taşındı!

Didim Derneği Başkanı Ali Budak, 3. Koy bölgesinin bu tarihsel kimliği ve amacına uygun düşen plan kararları ile korunması ve geliştirilmesinin önem kazandığını dile getirdi.

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor!

Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi.

Didim Halkı 3.Koy'un iptal edilmesini istiyor!

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti.Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

Kipa, Didim'in en büyük hipermarketini hizmete açtı!

Kipa, Didim'de, üçüncü mağazasını hipermarket formatında hizmete soktu. Akbük yolu üzerinde hizmete giren Tesco Kipa Hipermarket, 3 bin 700 metrekareye yakın net satış alanıyla Didim'in en büyük hipermarketi oldu.

Didim 3. Koy Mevkii'nde keşif yapıldı!

Didim Derneği’nin 2012 yılında açtığı plan iptali davası ile ilgili olarak Aydın 2. İdare Mahkemesi, 3.koyda keşif yaptı. Atanan 3 teknik bilirkişi gerekli incelemelerini yaparak 30 gün içinde raporlarını mahkemeye sunacakları öğrenildi...

Turkuaz Koy Evleri Yalıkavak'ta 190 bin euroya! Hemen teslim!

12si dubleks olmak üzere 114 konuttan meydana gelen Turkuaz Koy Evleri'nde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 190 bin eurodan başlıyor ve 480 bin euroya kadar çıkıyor

MAPIC Gayrimenkul Fuarı'na katılıma ATO öncülük edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Fransa'nın Cannes kentinde 16-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC Uluslararası Gayrimenkul, şžehircilik ve Arazi  Geliştirme Fuarı ile 5 uluslararası fuara katılım için öncü olacak

Hilton Garden Inn Türkiye 'deki üçüncü otelini açıyor!

Hilton Worldwide, Hilton Garden Inn şžanlıurfa 'nın açılışını duyurarak, Türkiye 'de giderek büyüyen portföyüne yeni bir halka ekliyor. şžanlıurfa kentinin tarihi Milattan Sonra dördüncü yüzyıla kadar uzanıyor...

didim üçüncü koy imar planına itiraz Haberi

didim üçüncü koy imar planına itiraz


Didim 3. Koy plajı da turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor. Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Didim Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi. 


Platform adına açıklama yapan Didim Demeği Başkanı mimar Ali Budak, "Mevcut kent ve gereksinimleri karşılamayan, kentin gelişimini olumsuz etkileyecek ve i kamu yaran gözetmeyen bu planın, iptal edilmesi Didim İlçesi'nin sağlıklı bir kentsel gelişim göstermesi açışından önemlidir;, gereklidir. Başka Didim Yok!' dedi. Kültür' ve Turizm Bâkanlığı'nca onaylanan Didim 3.Koy 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 3. Koy ve çevresine yoğun bir yapılaşma getireceğini açıklayan Budak, projeyle plajın turizm şirketlerinin; kullanımına açılacağım, halkın ise kulanımına kapatılacağını söyledi....