18 / 04 / 2024

Didim yıkım

Didim yıkım

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim'deki imara aykırı yapıların yıkım işi 12 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Didim Belediyesi, Didim'de yer alan imara aykırı yapıların yıkım işini 12 Kasım 2014 tarihinde 14.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 1.095 gün sürecek.

Ankara-Ankara projesinin yıkım kararı iptali için temyiz başvurusu yapıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Ankara projesinin yıkım kararının iptali için Danıştay nezdinde yapılan temyiz başvurusu yaptı...

Gezi Parkı'nın yıkımı tepkiye neden oldu!

Taksim'de yer alan Gezi Parkı'nın yıkımı engellemek isteyenler tarafından protesto edildi...

İnönü Stadı'nın temsili yıkımı 2 Haziran saat 19.03'te yapılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü stadı olan İnönü Stadı, 27 Kasım 19947'den beri hizmet veriyor. Stadın temsili yıkımı 2 Haziran Pazar günü saat 19.03'te gerçekleşecek...

Üsküdar'daki çeşmenin yıkım talimatına İBB karşı çıktı!

Üsküdar Çengelköy'deki çeşmelerin yıkım talimatını veren Üsküdar Belediyesi'nin ayıbına İBB son verdi

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Didim yıkım Haberi

Didim yıkım

Didim’de ilk kez hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için yıkım çalışmalarına başlanırken, ilçe merkezinde hayata geçirilecek dönüşümde 35 hak sahibi bu imkandan yararlandı. 1999 Kocaeli depreminin ardından çalışmalarına başlanan ve daha sonra devletin çıkardığı yasayla yürürlüğe konulan kentsel dönüşüm çalışmaları Didim’de de başladı.

FİRMALARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Ses Gazetesi'nden Hüseyin Çalışkan'ın haberine göre; Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahiplerinin kentsel dönüşüm için firmalarla görüştüğü ortaya çıktı. 

Didim’in tanınmış İnşaat firması Saygın İnşaat tarafından ilk kentsel dönüşüm çalışması, Yeni Mahalle 821 sokakta başlatıldı. 30 yıldan fazla zamandır ömrü nedeniyle Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından binadan numune alırken, binanın çürük çıkmasının ardından kat sahipleri ve dükkan sahiplerinden olurları alınıp resmi prosedürler tamamlandı.

“6 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Saygın İnşaat Firması...