26 / 04 / 2024

Digital Baret

Digital Baret

Yapı Merkezi, staj hakkı kazanan üniversite öğrencileri için pandemi sürei nedeniyle "Digital Baret" adlı online staj programını hayata geçirdi.

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Kumtel Digital Fastfryer Yağsız Fritöz Airfryer, bir çok farklı gıdayı, istenilen şekilde ve minumum yağ ile pişirmeye yardımcı oluyor.

Grundig 43 GGU 7900 B LED TV ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Android işletim sistemine sahip Grundig 43 GGU 7900 B LED TV, 4K Ultra HD teknolojisi ile mükemmel renk ve görüntü kalitesi sağlar. Dolby digital ile sesi ideal bir şekilde yansıtır. Peki, Grundig 43 inç android TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar... 

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Binance'ten dev satın alım!

ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital, varlıklarını 1,02 milyar dolara kripto para borsası Binance'in ABD'deki alt şirketi Binance.US'e satacağını açıkladı.

Bitcoin'de bir iflas korkusu daha! 

Kripto para bankası Genesis'in çatı şirketi Digital Currency Group 1 milyar dolarlık finansman arayışında şu an için olumlu bir sonuç alamadı. FTX skandalının da etkisiyle son 2 haftada kripto para piyasasından 239 milyar dolar silinmiş oldu...

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Arnica yeni Vesta ET14450 Toz Torbasız Elektrikli Süpürgeyi satışa sundu! İşte 27 Eylül 2022 Arnica fiyat listesi

Yeni teknolojileriyle her gün biraz daha şaşırtmaya devam eden Arnica bu kez toz torbasız yeni elektrikli süpürgesi Vesta ET14450’i satışa sundu. Arnica online satış mağazasında da satılan Vesta ET14450 750 W güce sahip. Digital filtre doluluk göstergesinin yanısıra Arnica süpürge, patentli teleskob

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Kripto şirketi iflas başvurusunda bulundu

ABD merkezli kripto para aracı Voyager Digital, iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, ABD İflas Kanunu'nun 11'inci Bölümü uyarınca ödenemeyen borçların yeniden yapılanma sürecinin başlatıldığı belirtildi.

Milyarder isimden son dakika kripto para açıklaması! 4. çeyrekte...

Son zamanların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Galaxy Digital'in CEO'su Mike Novogratz yaptığı açıklamada kripto para piyasasındaki sıradaki büyük yükselişlerin 4. çeyrekte başlayacağını söyledi.

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Digital Baret Haberi

Digital Baret

İnşaat şirketi Yapı Merkezi, staj hakkı kazanan üniversite öğrencileri için pandemi sürei nedeniyle "Digital Baret" adlı online staj programını hayata geçirdi.

Capital'de yer alan habere göre, salgının etkilerinin azalmasının ardından normal staj sürecine geçildikten sonra da öğrencilere bu platform üzerinden eğitim vermeye devam edeceğini açıklayan şirket, bu sayede öğrencilerin dünyadaki tüm şantiyeleri görmesini...