26 / 04 / 2024

Dijital Gamechanger Ödülü

Dijital Gamechanger Ödülü

Emlak pazarında oyunun kuralını değiştiren Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi..

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi!

Emlak pazarında oyunun kuralını değiştiren Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi..

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

ICI Fabrika projesi World Architecture Community ödülü aldı!

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…

Yılın En İyi İş Oteli Ödülü Elite World Business Otel'in!

Evo's Angels ve Türkiye'nin ilk Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber Forumu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen "Dijital Dünyanın Enleri" Ödül Töreni, 4 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Elite World Business Otel'e yılın en iyi iş oteli ödülü!

Türkiye’nin ilk tescilli dijital moda-yaşam dergisi Evo’s Angels ve Türkiye’nin ilk Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber Forumu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen “Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, 4 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Filli Boya dergisine ödül!

Her yıl tasarımın başkenti Milano’da düzenlenen A’ Design Award yarışmasında Filli Boya, Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülünü kazandı...

Kale Grubu'nun web sitesi Gümüş Ödül'e layık görüldü!

Kale Grubu, yenilenen web sitesi kale.com.tr ile dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden W³ Awards'ta, Gümüş Ödül'e layık görüldü. Site, tüketicilerin, aradıkları ürünlere binlerce ürün arasından ulaşmasını sağlıyor...

Tekzen'in web sitesi üstün başarı ödülü aldı!

TEKZEN'in e-ticaret adresi tekzen.com.tr dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden IMA (Interactive Media Awards) jürisi tarafından ''E-Ticaret'' kategorisinde "Üstün Başarı" (Outstanding Achievement) Ödülüne layık görüldü...

DASK'a Altın Pusula'dan Dijital ve Sosyal Medya İletişimi ödülü!

DASK, bir yıl önce yayına soktuğu Facebook sayfasıyla, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin (TÜHİD) bu yıl on birincisini düzenlediği Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nin Dijital ve Sosyal Medya İletişimi kategorisinde ödül aldı

İstanbul'daki üç restorana mükemmeliyet ödülü!

Amerikada yayınlanan Wine Spectator dergisi, üç İstanbul restoranını şarap servisinde mükemmeliyet ödülüne layık gördü. Listede Türkiye ilk kez yer aldı...

Dijital Gamechanger Ödülü Haberi

Dijital Gamechanger Ödülü

Emlakjet, Digital Age dergisi tarafından hazırlanan “Dijital Gamechanger’lar” seçkisinde kendi sektörünün en iyisi olarak değerlendirildi. Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger’lar” olarak seçilmiş oldu.

Emlakjet, bu özelliğiyle iki yıldır Digital Age dergisinin “Dijital Gamechanger’lar” seçkisinde kendi sektörünün en iyisi olarak yer alıyor. 

Emlakjet, kendi sektörünün gidişatını değiştiren yenilikleri, vizyoner bakış açısı, öncü yaklaşımı ve pazarı büyütme adına yaptığı yatırım hamleleriyle girdi.

“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile yola çıkan Emlakjet, kullanıcılarının kiralık veya satılık gayrimenkullere en hızlı, kolay ve keyifli şekilde ulaşabilmesini sağlayıp, bu işlemleri daha da kolaylaştırıyor. 

Arama platformu, kullanıcıların istedikleri evi, gelişmiş arama deneyimiyle, tek adımda, hızlı ve kolay buldurma misyonuyla çalışıyor. 

Emlakjet, teknolojik altyapısıyla hayata geçirdiği “Sokak Görünümü”, “Nasıl Giderim”, “Çevrede Ne Var” özelliklerinin yanı sıra bu...