29 / 03 / 2024

Dijital Şehircilik Zirvesi katılımcıları

Dijital Şehircilik Zirvesi katılımcıları

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışıldığı Dijital Şehircilik Zirvesi şehirlerin geleceğine ışık tuttu.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Dijital dönüşüm, enflasyon ve parasal genişlemenin bir sonucu!

Boğaziçi Zirvesi'ne katılan ekonomistler, finansal işlemlerde dijital dönüşümün artmasına katkıda bulunan faktörler arasında küresel enflasyon ve para birimi genişlemesi olduğunu söyledi.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 38 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini söyledi.

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

Murat Kurum: 81 ilin 3 boyutlu dijital ikizini çıkardık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Nöbetçi Bakan" uygulaması kapsamında geldiği Meclis'te, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Murat Kurum kentsel dönüşüm kapsamında, "81 ilin 3 boyutlu dijital ikizini çıkardık" dedi...

Dijitalleşen dünyada kentler nasıl bir geleceğe adım atacak?

Dijital Şehircilik Zirvesi’ne mimarlar da katıldı. Mimarlar, dijital teknolojilerin imkanlarıyla mimarinin sunduğu olanakları dile getirdiler. Dijitalleşen dünyada kentlerin nasıl bir geleceğe adım atacağını tartıştılar...

Dijital Şehircilik Zirvesi’nde akıllı şehir uygulamaları konuşuldu!

Dijital Şehircilik Zirvesi’nin ikinci panelinde akıllı şehir uygulamaları ve gelecekte neler yapılması gerektiği konuşuldu. Yazılım geliştiricisi firmaların temsilcileri, dijital şehircilik alanındaki uygulamalarını anlattılar...

Geleceğin şehirleri tartışıldı!

Para Dergisi Dijital Şehircilik Zirvesi düzenledi. Zirve’de dijital şehircilik kavramı masaya yatırıldı. İlklere imza atan belediye başkanları, teknoloji liderleri, mimarlar ve tasarımcılar geleceğe ışık tutan özel sunumlar yaptı...

Dijital Şehircilik Zirvesi katılımcıları Haberi

Dijital Şehircilik Zirvesi katılımcıları

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının masaya yatırıldığı Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de gerçekleştirildi. Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Forbes ve Para dergileri ile Takvim Gazetesi tarafından gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi şehirlerin geleceğine ışık tuttu.


Turkuvaz Medya İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş’in açılış konuşmasıyla başlayan Dijital Şehircilik Zirvesi’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı’nın sorularını yanıtladı. Bakan Kurum’un imar affının uzayacağı müjdesini verdiği ve dijital şehirciliğin önemiyle ilgili de konuştuğu Zirve’de, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ise Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem ve Para Dergisi Yazarı Musa Savaş’ın sorularını yanıtladı. Dr. Ömer Fatih Sayan Türkiye’nin 5G çalışmalarında dünyanın çok önünde olduğunu belirtti.


Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı...