19 / 04 / 2024

Dilan Çiçek Deniz ev

Dilan Çiçek Deniz ev

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Rusya-Ukrayna savaşı ayçiçek yağı fiyatlarını da vuracak! Yeni zamlar kapıda!

Ayçiçek yağı alacakken yüksek zamlarla karşı karşıya kalanlar, yüksek fiyatlı etiketleri sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor ve tepkilerini gösteriyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan ise yükselen ayçiçek yağı fiyatlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Market Rafları Boş Kaldı… Ayçiçek yağı stokları tükendi mi tükenmedi mi?

Türkiye’nin gündem sorusu; “Ayçiçek yağı stokları tükendi mi tükenmedi mi?” Bugün marketlere gidenlerin karşılaştığı tablo hep aynıydı, raflar bomboş kaldı. Peki, Türkiye’nin ayçiçeği stoğı var mı yok mu?

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den son dakika ayçiçek yağı açıklaması! Stoklar...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır, asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir." dedi.

Yağ fiyatlarında son durum ne? İşte 6 Mart ayçiçek yağı fiyat listesi…

Son günlerin en tartışılan sorularından biri “yağ fiyatları ne kadar zamlandı ve daha ne kadar zamlanacak?” Son dakika ayçiçek yağı fiyatlarını sizler için listeledik…

Ayçiçek yağına zam kapıda!

Rusya Ukrayna Savaşı Türkiye'de ham yağ ithalatında krize sebep olacak. Savaş Türkiye'nin ham yağ ithalatını durma eşiğine getirdi. Rusya Türkiye'ye yağ taşıyan 15-16 gemisinin limandan çıkışına izin vermiyor. Hal böyle olunca ayçiçek yağına zam kapıda gibi görünüyor.

Ayçiçek yağı fiyatları rekor kıracak! İşte son açıklamalar...

Rusya Ukrayna Savaşı küresel piyasaları karıştırdı. Savaş tüm dünyada para ve sermaye piyasalarını etkiledi. Uzmanlar savaş sebebiyle artan ithalat ve enerji maliyetleri düşünüldüğünde Türkiye'deki ayçiçek yağı fiyatlarında artış olacağını ifade ediyorlar...

Ayçiçek yağında dev indirim resmen açıklandı! 79.90 TL’ye düştü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Son 1 senedir fiyatları sürekli artan ve bulunmamaya başlayan ayçiçek yağlarında üst üste indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar? İşte ayçiçek yağlarındaki o şok indirim...

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! Çok şaşıracaksınız! 5 litrelik yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları yeniden zamlandı. İşte 2022 yılı yağ fiyatları...

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Dilan Çiçek Deniz ev Haberi

Dilan Çiçek Deniz ev

Oyuncu ve manken Dilan Çiçek Deniz  Göktürk'te 6 odalı bir kütük ev kiraladı. TV100'de yer alan habere göre;  Deniz bu kütük ev için 50 bin TL kira ödediğini iddia edildi. Güzel oyuncu söz konusu iddiaları doğruladı.



Dilan Deniz Çiçek böylelikle ev kiraladığı Göktürk'te Kıvanç Tatlıtuğ, Sadettin Saran, Funda Arar, Bensu Soral ve Aslışah Alkoçlar gibi ünlü isimlere komşu olmuş oldu.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa...