26 / 04 / 2024

dış cephe reklamının vergisi var mı

dış cephe reklamının vergisi var mı

Binasının dış cephesine reklam alan, gelir elde eden tüm mülk sahiplerinin vergi beyannamesi vermesi gerekiyor. Yükümlülüklerini aksatan mülk sahipleri ağır cezalarla karşı karşıya kalabiliyor.

Siirt'te inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Siirt Kooperatif Mahallesi'nde bir inşaatın dış cephe montajını yapan Salim Yılmaz inşaat iskelesinden düşerek yaşamını yitirdi.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Binaların dış cephe reklamına vergi var mı?

Binasının dış cephesine reklam alan, gelir elde eden tüm mülk sahiplerinin vergi beyannamesi vermesi gerekiyor. Yükümlülüklerini aksatan mülk sahipleri ağır cezalarla karşı karşıya kalabiliyor.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Yanlış dış cephe kaplamaları yangına yol açıyor!

İZODER, bugün Ataşehir’de meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulundu. İZODER Başkanı Levent Pelesen, yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyledi.

Aras Dış Cephe Sistemleri İnşaat Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Dış Cephe Sistemleri İnşaat Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Yıldırım tarafından kuruldu. 

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaya bedeli ile Nadiye Demir tarafından kuruldu. 

Aydos Dış Cephe Sistemleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydos Dış Cephe Sistemleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çağdaş ve Zafer Genç ortaklığında kuruldu. 

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aksoylu tarafından kuruldu. 

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Efe Tokalı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin 2. etabının ihalesi yapıldı!

İlk etabı Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasında uygulanan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ikinci etabının da ihalesi yapıldı.

Karaman Dış Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Dış Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Karaman imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kanoff Dış Cephe Kaplama İnşaat Petrol İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanoff Dış Cephe Kaplama İnşaat Petrol İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

dış cephe reklamının vergisi var mı Haberi

dış cephe reklamının vergisi var mı

Binasının dış cephesine reklam alan, gelir elde eden tüm mülk sahiplerinin vergi beyannamesi vermesi gerekiyor. Vergisel yükümlülükler aksatıldığında, hiç hesapta olmayan, ağır maliyetlerle, cezai yaptırımlarla karşılaşılaşabilirsiniz. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında ''Binaların dış cephe reklamına vergi var mı?'' sorusuna cevap verdi.

Geçenlerde okumuştum bu haberi... Zincirlikuyu’daki yüksek bir binanın-gökdelenin dış cephesi kiralanmış... Kiracı ünlü bir GSM firması...

Sonradan kiralama bedelinin ne kadar olduğu konusunda, mülk sahipleri arasında ihtilaf çıkıyor. (Mal sahipleri; binayı miras yoluyla edinmişler) Mirasçılar arasında ödenen kiralama bedelinin;  3 milyon lira mı, 10 milyon lira mı olduğu konusunda ihtilaf yaşanıyor. Ve bazı mülk sahipleri konuyu mahkemeye de taşıyor...

Kira bedelinin ne kadar olduğu mahkemede netleşecektir... Ancak olayın bir de vergisel yönü var. Elde edilen gelir, 3 milyon...