25 / 04 / 2024

divan gaziantep nerede

divan gaziantep nerede

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

Divan'dan Gaziantep'e 3 farklı otel konsepti!

TÜRKİYE'NİN ilk yerli sermayeli otel zinciri ve yarım asırlık otelcilik ekolü Divan Grubu bünyesindeki 3 farklı otel konseptini ilk kez Gaziantep'te hizmete sundu..

Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep’te açtı!

Gaziantep’te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor. Divan Gaziantep, Gaziantep Havaalanı’na 25 km mesafede bulunuyor...

Teknik Yapı Divan Residence nerede? Divan Residence konum bilgisi!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde 422 adet konut yer alıyor. Peki Teknik Yapı Divan Residence nerede? İşte Divan Residence konum bilgisi...

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022!

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

2016'da 60 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Gaziantep'te 50 bin konutluk Kuzey Şehir projesini hayata geçirecek. Peki TOKİ Gaziantep 2016 projesi nerede inşa edilecek?

Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep İconova Konutları 3+1'den 8+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 7 bloktan oluşan proje 52 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Gaziantep İconova nerede?

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de yer alan daireler 69 bin 756 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir kura çekilişi nerede?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi yarın gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi nerede?

Alt gelir grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Konutları başvuruları sona erdi. Toplam 888 adet konutun satışa sunulduğu projede 2+1 daireler yer alıyor. Peki Alt gelir grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil kurası nerede çekilecek?

divan gaziantep nerede Haberi

divan gaziantep nerede

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.


Divan Gaziantep, konaklama yapan yüzlerce misafirin bağımsızca kendi yorumlarını yazdığı sitede, yıllık ortalamasını 10 puan üzerinden 8,7 puana yükseltmeyi başardı. 1. yılını doldurduğunda Hizmet Kalite Belgesi alacak olan Divan Suites Gaziantep ise ilk 7 aylık ortalamasını 10 puan üzerinden 8,9`a yükseltti. Dünyanın en prestijli online rezervasyon sitelerinden biri olan booking.com’un ortaya koyduğu veriler, Divan Suites Gaziantep’in bu başarısını daha yüksek bir ortalama ile belgeleyebileceğini şimdiden net bir şekilde ortaya koyuyor.


 GAZİANTEP’TE DİVAN KALİTESİ KENDİSİYLE YARIŞIYOR


Divan Gaziantep Otel, Divan Suites Gaziantep ve Divan Residence Gaziantep olarak 3 farklı konsept ile misafirlerine günlük ve aylık konaklamalarla...