20 / 04 / 2024

Plusera City nerede?

Plusera City nerede?

Firma: Plusera İnşaat

Proje: Plusera City

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?



Plusera City, geniş ve ferah daireleriyle İstanbul'un merkezinde, yatay mimari konseptiyle ve az katlı olarak tasarlandı.

Projede, 1+1, 2+1, 3+1 normal daire, 2+1, 3+1, 4+1 teraslı ve bahçe teraslı, 5+1 daire tipleri ve toplamda 397 daire bulunuyor. Plusera City, 4 tip 8 bloktan oluşuyor, her blokta 9 kat mevcut.

Plusera City nerede?

Geniş teraslı ve ferah dairelerde, Marmara Denizi ve Prens Adaları'nın eşsiz manzarası görülüyor. Dairelerdeki teraslarda, yeşil alanlar da bulunuyor. Az katlı yatay mimari düşüncesiyle yapılan projedeki daireler, gün ışığını da en doğru şekilde alacak şekilde projelendirildi. 

4 blok halinde tasarlanan  Plusera City  projesinde, blokların ortasında geniş bir avlu bulunuyor. Bir doğa parkına benzeyen avluyu, çiçekler, ağaçlar, yeşil alanlar ve doğal bitkiler çevreliyor. Projede, kanallardan oluşan bir su peyzajı, yeşil peyzaj alanları, havuz, çocuk alanları, spor tesisi, amfi ve gezinti alanlarıyla keyifli vakit geçirmek için çeşitli aktiviteler sunuluyor. Suyun, huzur ve mutluluk vermesinden yola çıkılarak yapılan su peyzajları farklılık yaratıyor. 

Plusera City nerede?

Projenin zemin katındaki ticari alanlar, alışveriş dükkanları, kafe-restoran ve marketler tarafından kullanılmak üzere tasarlandı. Plusera City, tüm bunlarla birlikte mimari ve iç mimaride doğal değerler göz önünde tutularak tasarlandı. Proje, İstanbul'un şehir atmosferinde samimi bir yaşam alanı sağlıyor. 

Plusera City projesi, mutlu bir ailenin en önemli ihtiyacının güvenli ve konforlu yaşam alanları içerisinde sürdüreceği hayat olduğu düşünülerek tasarlandı.

Plusera City nerede?

Projedeki aydınlatma tasarımı, konumu itibari ile bulunduğu caddede binaların farkındalığının ortaya çıkarılmasını sağlayacak şekilde yapıldı. Site içerisinde ise aydınlatma, ailelerin rahatlığını ve de çocukların güvenliğini sağlayacak şekilde uygulandı.

Plusera City nerede?

Yürüme yollarında ve çocuk oyun alanlarında modern mimariye uygun yüksek aydınlatmalar kullanılırken, dolaşım alanlarında havuz başında gözü rahatsız etmeyecek şekilde ışık veren kısa aydınlatmalar bulunuyor. Ailelerin buluşma noktaları olan çardaklarda ise özellikle dekoratif aydınlatmalar tercih edilmiş.

Plusera City projesinde, avlunun çevresinde ve su yolunun yanında bulunan yürüyüş alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, davet ve etkinlik salonları, tam donanımlı spor merkezi ve çocuk havuzu yer alıyor. Aynı zamanda avlu meydanında modern ve butik bir hizmet veren Plusera Cafe bulunuyor. 

Plusera City nerede?

Plusera City Nerede?

Plusera City, İstanbul Anadolu yakasının gözde ve gelişmekte olan Maltepe bölgesinde, E-5 karayolu hattı üzerinde yapılıyor. Prens Adaları’nın göz alıcı manzarasına hakim olan proje, Maltepe sahiline 2,5 kilometre uzaklıkta ve D100 (E5) Karayolu’na paralel şekilde konumlanıyor. Gülsuyu Metro İstasyonuna 200 metre mesafesiyle İstanbul’un her noktasına kolayca ulaşım imkanı sunuyor. Türkan Saylan Kültür Merkezi'ne de 200 metre uzaklıkta olan proje,  Marmaray  Cevizli durağına 1.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İstanbul'un merkezinde yer alan proje ve yemyeşil bir alanda yükselirken, İstanbul'un merkezinde samimi bir yaşam sunuyor.

Plusera City nerede?Tel: 444 9 127

Web: http://www.pluseracity.com


Plusera City Maltepe'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!


Geri Dön