28 / 03 / 2024

diyarbakır atatürk stadı yeni sezona hazır

diyarbakır atatürk stadı yeni sezona hazır

Diyarbakır Atatürk Stadı yeni futbol sezonuna hazır hale getirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, statta zeminin sezona hazır olduğu söyledi.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi.

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Atatürk Kültür Merkezi 2021'de tamamlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy  Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili olarak, "AKM projesini 2021'de bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

diyarbakır atatürk stadı yeni sezona hazır Haberi

diyarbakır atatürk stadı yeni sezona hazır

Diyarbakır Atatürk Stadı yeni futbol sezonuna hazır hale getirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, statta zeminin sezona hazır olduğu söyledi.


Demir, bozuk olan bölümlerin ek çim takviyesi ile yenilendiğini ve her gün bakım yapıldığını belirtti. Diyarbekirspor-Payasspor maçı öncesinde statta sorun kalmayacağını ifade eden Demir,"Hafta başında mühendis ve teknik elemanlar gözetiminde statta kontroller yapılacak. Stadın var olan eksiklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.


Diyarbekirspor'dan teşekkür açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Atatürk Stadı'nın yeni sezona yetiştirilmesi çalışmalarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı. Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batma, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve stat çalışanlarına teşekkür edilen mesajda,"Maçlarımızı yaptığımız Atatürk Stadı'nda büyük emekler verilerek yeni sezona hazır hale getirildi....