19 / 04 / 2024

Diyarbakır Ergani

Diyarbakır Ergani

NOA Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve İnşaat Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İlhan Açıkgöz görev yapacak

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

TOKİ Diyarbakır Ergani’de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Ergani projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Ergani projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Ergani TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Ergani 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır'da arazi kavgası: 1 ölü!

 Diyarbakır Ergani'de arsa anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Diyarbakır Ergani'de amca çocukları arasında çıkan kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

Diyarbakır Ergani'de acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde Ergani Doğalgaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacı ile kamulaştırma kararı alındı..

Diyarbakır Ergani'deki kazı çalışmaları yeniden başladı!

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde güvenlik gerekçesiyle 24 yıllık aranın ardından geçen yıl başlanan arkeolojik kazıları bu yılda yeniden başladı.

Diyarbakır Sağlık-Sen üyelerine konut müjdesi!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı ikinci etap TOKİ konutları için düğmeye bastı. Ergani Sağlık-Sen Şube Başkanı Resul Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Ergani'deki 30 metrelik yeni imar yolu tamamlandı!

Kırsal ilçelerin mahalle yollarında yıl boyunca 1150 km yol çalışması yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani’de bu yıl 90 kilometre yol çalışması yürüttü, 3 kilometre uzunluğundaki 30 metrelik yeni imar yolunu tamamlayarak hizmete açtı.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuru dönemi bugün başlayacak!

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuru dönemi bugün başlayacak. 12 bin 209 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Ergani 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 konut satışa sunuluyor. TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuruları başladı.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Başvuruların 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede yüzde 15 peşinde kalan bedel 108 ay vadelendiriliyor.

Diyarbakır Makam Dağı restore ediliyor!

İnanç turizminde Diyarbakır’ın Ergani ilçesinin en önemli merkezlerinden olan ve Zülküf Peygamber’in türbesinin bulunduğu Makam Dağı’nda, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce restorasyon çalışması başlatıldı .

Diyarbakır Ergani'deki kazı çalışmaları tekrar yapılacak!

Diyarbakır Ergani ilçesinde güvenlik gerekçesiyle ara verilen Çayönü'ndeki arkeolojik kazılara, 24 yıl aradan sonra tekrar başlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Ergani Haberi

Diyarbakır Ergani

NOA Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve İnşaat Ticaret Anonim şžirketi; İlhan Açıkgöz, Muharrem Polat, Serçin Almalı, Seyyare Ayça Kökdemir ve Muhlis Aksoy tarafından kuruldu.

İstanbul"un Beşiktaş semtinde yer alan firmanın iş konusu; İmtiyaz, yatırım, yapım ve işletim sözleşmeleri akdedebilir ve ifa edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir olarak belirlendi.wşžirketin sermaye paylaşımına göre;

1-İlhan Açıkgöz “ 455 bin TL.

2-Muharrem Polat “ 25 bin TL.

3-Serçin Almalı “ 19 bin 800 TL.

4-Seyyare Ayça Kökdemir “ 100 TL.

5-Muhlis Aksoy “ 100 TL.

NOA Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve İnşaat Ticaret Anonim şžirketi"nin Yönetim...