27 / 04 / 2024

Diyarbakır silvan asfalt çalışması

Diyarbakır silvan asfalt çalışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan'ın kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 kilometre sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını bitirme aşamasına getirirken, ilçe merkezinde iki gündür sıcak asfalt çalışması yürütüyor.

Diyarbakır'da tarihi kalıntıların üzerine bina inşa edildi!

Diyarbakır Silvan'da Eyyübiler dönemine ait tarihi hamam ve şehir kalıntıları üzerine bina yapıldığı ortaya çıktı. 

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

Diyarbakır Silvan için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili Silvan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Diyarbakır'da 66 yıllık miras mücadelesi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan Şemdin Bin Mamo, binlerce dönümlü araziyi oğullarına bırakıp, kızını miras dışı tuttu. Kadının torunları 66 yıldır bir hukuk mücadelesi sürdürüyor.

Diyarbakır Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır Silvan Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma yapılacak..

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Silvan 1.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2017 başvuru!

Diyarbakır Silvan 1.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut açık satışa hazırlanıyor. Peki, TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Projedeki 1 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre satılacak. İşte TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru zamanı...

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap projesindeki 1 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre satılacak. İşte, TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru tarihleri...

Diyarbakır silvan asfalt çalışması Haberi

Diyarbakır silvan asfalt çalışması


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde sıcak asfalt, stabilize yol, menfez yapımı, kaldırım, orta refüj ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.


Kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 km sathi kaplama ve stabilize çalışması


Bu yıl Silvan ilçesinin kırsal mahalle ve grup mahalle yollarındaki asfalt çalışmalarına 4 milyon 530 bin lira bütçe ayıran Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, mayıs ayından bu yana sürdürdüğü çalışmaları tamamlama aşamasına getirdi. İlçenin kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 km sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamlayan Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Silvan merkezde 2.5 kilometrelik Bitlis Caddesi ve 1 kilometrelik Sanayi Caddesi'nde sıcak...