19 / 04 / 2024

diyarbakır toki konutları

diyarbakır toki konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince terörden dolayı ağır hasar gören Diyarbakır'da 5 bin 746 konut inşa edildi.

TOKİ, Diyarbakır'da memurlar için 124 konutun kura çekimini gerçekleştirdi!

TOKİ ile Memursen Diyarbakır'da memurlar için 124 konutun kura çekimini Noter huzurunda gerçekleştirdi

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

TOKİ Diyarbakır projesi için düğmeye bastı! O ilçeye yeni ve ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 71 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 25 Kasım'da başlıyor.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 720 konut projesinde teslimler başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 720 Konut Projesinde hak sahipleri 24 Haziran – 1 Temmuz 2019 tarihleri arasında konutlarını teslim alacak...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle sona eriyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

diyarbakır toki konutları Haberi

diyarbakır toki konutları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TOKİ, terörden dolayı ağır hasar gören Diyarbakır'da 5 bin 746 konut inşa edilerek, Sur İçkale Vadisi çevre düzenlemesi ile kültürel mirasın geleceğe aktarılması sağlandı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, terör mağduru vatandaşların ihtiyaçları esas alınarak Diyarbakır'da bir dizi planlama yaptıklarını söyledi.

Terör dolayısıyla mağdur olan vatandaşların daha iyi ve daha sağlıklı konutlarda oturmalarını sağlamak için her türlü çabayı gösterdiklerini belirten Turan, "Diyarbakır'da 5 bin 746 konutun inşasına başladık. Bu konutlarımızın bir kısmını tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim ettik. Önümüzdeki bahar aylarında konutlarımızın tamamına yakına vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi ve Üçkuyular Mahallesi'nde kent kimliği ve merkezi niteliklerle güçlü bağları olan, halkın beklentilerine yanıt veren güçlü fiziki, sosyal altyapısı bulunan yeni yerleşim alanları kurduklarını...