25 / 04 / 2024

diyarbakır yol yatırımları

diyarbakır yol yatırımları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir'den 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'a 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinin en büyük payını 155 milyon lirayla yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına ayırdı.

Diyarbakır'da 42 kilometre yeni imar yolu açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl kent merkezinde 270 bin ton asfalt dökerek, 8 metre uzunluğunda 8 cm kalınlığında 170 km yol asfaltladı, 42 kilometre imar yolu açarak altyapı ve üstyapı işlerini tamamladı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

TOKİ’den Diyarbakır’a 2 milyar 285 milyon liralık yatırım!

TOKİ'nin Diyarbakır’da hayata geçirdiği 2 milyar 285 milyon liralık yatırımların toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Diyarbakır Büyükşehir'den 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

diyarbakır yol yatırımları Haberi

diyarbakır yol yatırımları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, sathi kaplama, ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ederken, Kocaköy ilçesinin kırsal mahalle yollarında yürütülen 32 kilometre asfalt sathi kaplama ve stabilize yol çalışmasını tamamladı.


2016 yılı çalışma programı doğrultusunda, 17 ilçenin kırsal mahallelerinde yürüttüğü çalışmaları ekim ayı sonunda tamamlamayı hedefleyen Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, Hani ve Eğil ilçelerinde yürüttüğü asfalt, sathi kaplama, stabilize yol yapımı ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Kocaköy'ün kırsal mahallelerinde yürüttüğü yol çalışmalarını bitirdi. 1 milyon 357 bin liraya mal olan çalışmalar kapsamında Kocaköy’de, 32 kilometre 1. ve 2. kat asfalt sathı kaplama ve stabilize yol çalışması yapıldı.


Geçen yıl 1. kat asfalt sathi...