24 / 04 / 2024

Diyarbakırda emlak

Diyarbakırda emlak

Terör olayları nedeniyle merkez ilçesi Sur'da sokağa çıkma yasağı bulunan Diyarbakır'ın diğer bölümlerinde emlak fiyatları arttı. Güvenli bölgelerde kiraların 700 TL'ye çıktığı öğrenildi.

Milli Emlak iki ilde 6 arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Diyarbakır ve Bingöl'de yer alıyor. 

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Milli Emlak'tan 44 bin liraya imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Diyarbakır, Lice ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 29 Temmuz tarihinde saat 10:20'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır Bismil'de 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil Fatih Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 milyon 444 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Bismil'de 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bismil Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır Bismil'de yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 105 bin 495 TL bedelle satışa çıkardı.

Gayrimenkul alırken uzman emlakçılara başvurulmalı!

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Koç, gayrimenkul satın alacaklara tavsiyeler verdi. Koç, uzman emlakçılara başvurulması gerektiğini belirtti.

Diyarbakır'da emlak sektörü hareketlendi!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, yatırım yapmak isteyenlere 'Diyarbakır'ı mahrum etmesinler' dedi.

Diyarbakır'da emlak ve inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, ''Kredilerin inmesi vatandaşa güven verdi. Piyasalar eski haline dönüyor'' dedi.

Diyarbakırda emlak Haberi

Diyarbakırda emlak

Terör olayları nedeniyle merkez ilçesi Sur'da sokağa çıkma yasağı bulunan Diyarbakır'ın diğer bölümlerinde emlak fiyatları arttı. Terörü fırsat bilen esnaf, dükkanlarını emlakçıya çevirirken, güvenli bölgelerde 300 TL olan kiraların 500 liraya; 250 liralık nakliye ücretlerinin ise 700 TL'ye çıktığı öğrenildi.



Takvim



Haber Pasurun Sesi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşanan olaylar yüzünde göç fırsatçıları harekete geçirdi. Binlerce vatandaşın mağdur olarak ilçeden göç etmesi nedeniyle kentte hem ev hem de nakliye fiyatları neredeyse iki kat arttı. Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (DİEM-DER) Başkanı Mustafa Koç, 250-300 TL’lik evlerin kirasının göç ile birlikte 500 TL’ye kadar çıktığını belirterek, bunun ne ahlaki ne de insani olduğunu vurguladı. 


Sokağa çıkma yasağının 65’inci gününde devam ettiği Sur ilçesinde onbinlerce vatandaşlar evlerini terk ederek, kentin...