26 / 04 / 2024

DKY Dragos fiyat listesi

DKY Dragos fiyat listesi

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek olan DKY Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. 

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

OYAK Dragos fiyat! 

OYAK Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor...

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nest Dragos fiyat bilgisi!

Nest Dragos fiyat bilgisi haberimizde bulunuyor. Yeni satış kampanyası kapsamında projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Nuvo Dragos satış ofisi!

Nuvo Dragos satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla yükselen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler 2+1 fiyatına alıcılarını bekliyor. 

Nuvo Dragos fiyat bilgisi!

Nuvo Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

Nuvo Dragos'ta 849 bin TL'ye 3+1!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor...

Nuvo Dragos'ta 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde 3+1 daireler 849 bin  TL’den satışa çıktı...

Nuvo Dragos'ta 2+1 fiyatına 3+1 daire! 849 bin TL'ye!

Maltepe’de şehrin ayrıcalıklarına bir adım yakınlıkta yükselen Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Üstelik şimdi projenin 175 metrekare 3+1 daireleri, vadeli ödemelerde yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranıyla satışta…  

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

DKY Dragos fiyat listesi Haberi

DKY Dragos fiyat listesi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta  DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 

7 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DKY Dragos projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. Proje İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü'ne çok yakın mesafede konumlandırılacak.

DKY Dragos satılık daire
Kesintisiz adalar manzarasına sahip olacak olan DKY Dragos satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Projede fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. 

DKY Dragos satış ofisi adresi: Kordonboyu Mah. Akdeniz Cad. No:25B Kartal / İstanbul

DKY Dragos iletişim:
Tel: 444 9 359
Web: http://www.dkyinsaat.com/dragos
Öznur YASLI / Emlakkulisi.com