26 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.



Nuvo Dragos, iskanlı tapu avantajıyla hemen yaşama fırsatı sunuyor. Maltepe Bölgesi'nde hayata geçirilen projede peşin alımlarda 106 metrekare 2+1 daireler 550 bin TL'den satılıyor. Ayrıca, 164 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 820 bin TL'ye satışta. Kampanya kısa süreliğine devam edecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli. 

Hemen yaşama fırsatı sunan Nuvo Dragos'ta çift banyolu daireleri, geniş balkonları ve yüksek tavanları ile dikkat çekiyor. Projede her ailenin ihtiyacına yönelik çeşitli daire tipleri mevcut. Nuvo Dragos'ta 1+1,2+1 ve 3+1 daire tipi bulunuyor.

 Nuvo Dragos ta tarihi kampanya!

Nuvo Dragos sakinlerine, açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı sunuyor. Ayrıca, projenin hemen yanında açılan gölet, 44 dönüm araziye kurulu, içerisinde gölet, anfi tiyatro, etkinlik alanları, koşu ve yürüyüş parkurlarının yer aldığı Cumhuriyet Parkı, Nuvo Dragos’a artı bir değer daha kattı. 

 Nuvo Dragos ta tarihi kampanya!

Nuvo Dragos nerede? 

Nuvo Dragos, E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alıyor. Ayrıca proje, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakın mesafede konumlanıyor.

Tel: 0 216 370 89 89
Web: www.nuvodragos.com
 


Geri Dön