19 / 04 / 2024

dky inşaat DKY Kartal fiyat

dky inşaat DKY Kartal fiyat

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri!

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri kat bazında satışa sunuluyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sağlanan projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal iletişim!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal ‘da dairelerin teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.

DKY İnşaat DKY Kartal daire fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat Soğanlık DKY Kartal projesinde toplam 331 konut yer alıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 385 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat satılık!

DKY Kartal DKY İnşaat satılık dairelerin büyüklükleri minimum 66 metrekare, maksimum ise 217 metrekare olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

DKY Kartal ödeme planı!

DKY Kartal ödeme planı kapsamında lansmana özel peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Konut, ofis ve alışveriş alanlarından oluşan proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Soğanlık DKY Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 331 adet konutun yer aldığı proje 21 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY İnşaat DKY On ödemeleri!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. DKY İnşaat DKY On ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat yeni projeler geliştirmeye devam edecek!

DKY inşaat, 'yeni ev konsepti' ile alıcılarını çeşitlendirmeyi hedefliyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak bu projede hedef kitle ise 'kendini genç hissedenler.'

DKY İnşaat'ta Ramazan'a özel ek fırsatlar sunuluyor!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

DKY İnşaat'tan peşin alımlara yüzde 15 indirim!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

dky inşaat DKY Kartal fiyat Haberi

dky inşaat DKY Kartal fiyat

DKY Kartal Konutları DKY İnşaat imzası ile, İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor. 


331 adet dairenin bulunduğu DKY Kartal Residence'de teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

Yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan daire bedelinin teslimden itibaren ödenmeye başladığı Soğanlık DKY Kartal'da konut fiyatları 622 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


DKY İnşaat DKY Kartal'da otopark, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, su kanalları, fitness center, koşu parkurları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları ve çiçek bahçeleri gibi sosyal donatılar sunuluyor. 


DKY Kartal Konutları Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta yer...