18 / 04 / 2024

DKY TEM Avrupa projesi

DKY TEM Avrupa projesi

DKY İnşaat imzası ile Sultangazi'de hayata geçirilecek olan olan DKY TEM Avrupa bu yıl satışa çıkarılacak. DKY TEM Avrupa'nın projelendirme çalışmaları devam ediyor...

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Radisson Avrupa Tem İstanbul yıl sonu açılacak!

Radisson Hospitality AB İstanbul'daki 16'ıncı tesisini yıl sonu açıyor. 140 dairelik rezidans Avrupa Tem Konut Kompleksi içinde yer alıyor. 

DKY TEM Avrupa bu yıl satışta!

DKY İnşaat imzası ile Sultangazi'de hayata geçirilecek olan olan DKY TEM Avrupa bu yıl satışa çıkarılacak. DKY TEM Avrupa'nın projelendirme çalışmaları devam ediyor...

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

DKY Tem Konut Projesi!

DKY Tem Konut Projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek...

Sultangazi DKY TEM iletişim bilgileri!

DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor.  52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

DKY TEM yeni yılda satışta! Yeni proje!

Her yıl 4 yeni projeye başlama kararı alan DKY İnşaat, TEM projesini yeni yılda satışa çıkaracak, projede 1.300 adet konut yer alacak.

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri!

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 414 adet daire ve 34 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Tem 2'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları TEM 2'nin 3525 ada 5 parselde bulunan tüm bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi.

Avrupa Konutları Tem 2 projesi Şubat sonunda teslim!

Avrupa Konutları TEM 2 Gaziosmanpaşa'da hayata geçiyor. 414 adet daire ve 34 adet ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları TEM 2 projesinde teslimler Şubat ayında yapılacak.

Sur Yapı TEM satış ofisi iletişim!

Sur Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Sur Yapı TEM satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 57 87. Proje, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor..

DKY TEM Avrupa projesi Haberi

DKY TEM Avrupa projesi

DKY İnşaat, 56 yıllık tecrübesi, dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısı ile konut ve ticari alanlar inşa etmeye devam ediyor. 

DKY İnşaat "DKY TEM Avrupa" isimli projesine başlıyor. Henüz detaylarının netleşmediği ve projelendirme çalışmalarının devam ettiği DKY TEM Avrupa, Sultangazi'de hayata geçirilecek.

DKY TEM Avrupa projesinin bu yılın sonbahar/kış döneminde satışa çıkarılması bekleniyor. 

DKY İnşaat'ın satışı devam eden projeleri; DKY Sahil Kartal, DKY Kartal, DKY On Kağıthane, DKY Business Kartal ve Lokum Manzara.

DKy İnşaat'ın tamamlanan projeleri; Lokum Evler, DKY Business Tuzla, DKY Cadde Erenköy 86, DKY Cadde Göztepe 05, DKY Cadde Suadiye 12.

Tel: 444 9 359
Web: http://www.dkyinsaat.com
Esra Nur...