19 / 04 / 2024

DKY Yeni Sahra son durum

DKY Yeni Sahra son durum

DKY İnşaat'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği DKY Yeni Sahra projesinde ön talep toplanıyor. Proje 230 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Türk müteahhitlerin gözü Sahra altı Afrika’da!

Türk müteahhitler 2020'nin ilk 7 ayında, geçen yılın aynı dönemiyle eşdeğer tutarda iş üstlendi. Türkiye Müteahhitler Birliği, Sahra altı Afrika’yı, yeni fırsat bölgesi olarak belirledi. 

Kocaeli'deki sahra hastanesi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Derince'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 250 yatak kapasiteli sahra hastanesinin yapılacağı alanda çalışmalar sürüyor.

Sahra hastanelerinin ihaleleri yapılmadı mı?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılan sahra hastanelerinin ihalelerine ilişkin bilgiler paylaşılmadı. Peki bu hastanelerin maliyeti ne? Sözcü Gazetesi yazarı, sahra hastanelerinin ihalelerini kaleme aldı...

Katar İtalya'ya 2 sahra hastanesi gönderdi!

Katar, yeni tip koronavirüs salgınına karşı verdiği mücadeleye destek olmak için İtalya'ya 2 sahra hastanesi gönderdi.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Prof. Ali Çarkoğlu: Türkiye'de neden sahra hastanesi planlaması yok?

Prof. Ali Çarkoğlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ekonomik, sosyal ve siyasi etkilerine değinerek, ‘Bir vatandaş olarak sahra hastane planlamasının neden yapılmadığını sorguluyorum” dedi.

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi nazım imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı... 

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

DKY Dragos'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 4 bloktan meydana gelecek proje henüz projelendirme aşamasında...

DKY'den 5 yeni proje geliyor!

1961 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan DKY, 2013 yılında yeniden yapılanmaya giderek “DKY İnşaat”, DKY Kentsel ve DKY Sigorta” olarak çatısı daha güçlü bir şekilde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

Sultangazi DKY TEM iletişim bilgileri!

DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor.  52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

DKY Yeni Sahra son durum Haberi

DKY Yeni Sahra son durum

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra bölgesinde inşa edilen DKY Yeni Sahra projesi için ön talep dönemi başladı. Projenin bu yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor. 


Toplamda 5 etaptan meydana gelecek olan DKY İnşaat Yeni Sahra projesi içerisinde rezidans, konut, ticari ünite ve okul bulunacak. 


1500 konutun yer alması öngörülen Yeniden Yenisahra projesinde fiyat listesi, konut tipi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netlik kazanmadı. 


DKY Yeni Sahra projesi; Yenisahra Metro istasyonuna, Amerikan Kültür Koleji’ne, Optimum AVM’ye ve Palladium AVM’ye çok yakın mesafede inşa ediliyor.


900 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


DKY Yeni Sahra görselleri;




Dky Yeni Sahra iletişim;

Web: http://www.dkyinsaat.com/

Tel: 0216 517 9 517

Öznur...