28 / 03 / 2024

doğalgaz aboneliği sözleşmesi nasıl yapılır

doğalgaz aboneliği sözleşmesi nasıl yapılır

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Engelli maaşı alanlar dikkat! Toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak?

Memur, memur emeklisi, 65 yaş maaşı, evde bakım aylığı gibi pek çok ödemeyi etkileyecek olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından engelli maaşında da değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak? İşte detaylar

Toplu iş sözleşmesi için Bakan Bilgin’den sürpriz açıklama! Resmen son noktayı koydu!

Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den sürpriz bir açıklama geldi. Bilgin, "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" dedi.

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Gündemde sık sık yerini alan toplu iş sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den açıklama geldi. İşçi maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, detaylar netleşti.

1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği! Sırtınızdaki dev bir yükten kurtulacaksınız! Hemen başvurun!

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile doğalgaz faturasının yükselmesi vatandaşları zor durumlara sokabiliyor. Bunun üzerine Aile Bakanlığı'ndan 1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği sunuluyor.

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? 2022 Kira kontratı örneği nasıldır?

Kira sözleşmesi, mal sahibi ile kiracı arasındaki ilişkiyi düzenleyen bir tür kurallar bütünüdür. Ve ne kadar ayrıntılı ve doğru olursa, tarafların uyuşmazlıkları çözmesi o kadar kolay olur. Peki Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? 2022 Kira kontratı örneği nasıldır?

Kiracı doğalgaz aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Kiracıların kiraladıkları meskene ya da işyerine girmeden önce almaları gereken abonelikler arasında doğalgaz aboneliği bulunuyor. 2022'de kiracı doğalgaz aboneliği ücreti ne kadar oldu? İşte yanıtı...

Arnavutluk'a afet konutu yapımı iş birliği sözleşmesi imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, Arnavutluk Laç kentine inşa edilecek 522 konut, 37 ticari ünite ile 375 araçlık kapalı otopark inşaatlarını içeren "Afet Sonrası Konut Yapımı Alanında İşbirliği Sözleşmesi"ni imzaladı. 

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

Nuh Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarın başlayacak!

Nuh Çimento'nun olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarından itibaren başlanacak...

Yibitaş'tan toplu iş sözleşmesi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri, toplu iş sözleşmesi hakkında KAP'ta açıklama yaptı...

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası'nın sözleşmesi imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri ile Yapım İşi Sözleşmesi imzaladı.

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

doğalgaz aboneliği sözleşmesi nasıl yapılır Haberi

doğalgaz aboneliği sözleşmesi nasıl yapılır

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemini yaptırdıktan sonra, yetkili tesisatçı firmanın İç Tesisat İşlemleri’ni tamamlayarak projeyi İGDAŞ’a onaylatmasının ardından doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır.


Ayrıca; doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda da Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır.  


Doğalgaz Kullanım Sözleşmenizi; konut abonesi iseniz şubeye gitmeden İGDAŞ web sayfasından Online olarak da yapabilirsiniz.


Online doğalgaz kullanım sözleşmesi yapmanız durumunda gazınızın açılabilmesi için; Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi için gereken evrakı gaz açılışı esnasında İGDAŞ personeline teslim etmeniz gerekir.Doğalgazınızın açılması için İGDAŞ ekibi geldiğinde doğalgazı adına açtırmak isteyen kişinin orada hazır bulunması ve Doğalgaz Kullanım Sözleşmesini imzalaması gerekir.



Unutmayın, sözleşmeyi doğalgazı kullanacak olan kişi yapmalıdır. (Ev sahibi kullanacak ise ev sahibi,...