26 / 04 / 2024

Doğalgaz ödenen bankalar nelerdir

Doğalgaz ödenen bankalar nelerdir

Doğalgaz faturaları, doğalgaz veznelerinden ödenebildiği gibi, yetkili bankalar aracılığı ile otomatik ödeme, internet şubesi ve normal şubeden ödenebiliyor. Peki, doğalgaz ödenen bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Su faturası ödenen bankalar!

Bir ev veya işyeri kiraladığınızı düşünelim. Su, elektrik ve doğalgaz gibi aboneliklerinizi yaptırdıktan sonra gelen ilk faturanızı nasıl ödeyeceksiniz? Su faturası ödenen bankalar hangileridir?

Doğalgaz faturası nereye yatırılır?

Doğalgaz faturaları, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödenebildiği gibi İGDAŞ veznelerine gidilerek de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası nereye yatırılır? İşte doğalgaz vezneleri ve veznelerin çalışma saatleri...

Doğalgaz anlaşmalı bankalar!

Doğalgaz faturaları anlaşmalı ödeme yerlerinden, internet üzerinden otomatik ödeme ile ve bankaların şubesinden yatırılabiliyor. Peki, doğalgaz faturaları hangi bankada ödenebilir? Doğalgaz anlaşmalı bankalar hangi bankalardır?

Doğalgaz ödenen bankalar hangileridir?

Doğalgaz faturaları, doğalgaz veznelerinden ödenebildiği gibi, yetkili bankalar aracılığı ile otomatik ödeme, internet şubesi ve normal şubeden ödenebiliyor. Peki, doğalgaz ödenen bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Doğalgaz faturası internetten ödenir mi?

İGDAŞ faturaları, İGDAŞ'ın veznelerinden ödenebildiği gibi; yetkili bankalar aracılığı ile de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası internetten ödenir mi? İGDAŞ vezneleri nerelerde var? İşte İGDAŞ ödeme noktaları..

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

Türkiye, Yemen'de doğalgaz aramaya talip!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yemen Elektrik ve Enerji Bakanı Saleh Somae'ye, Yemen'deki doğalgaz kaynaklarıyla alakalı Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir aramaya, faaliyetine girebileceklerini ilettiğini bildirdi...

Türkmenistan Çin'e doğalgaz ihracatını artıracak!

Çin enerji şirketi CNPC tarafından inşa edilen ikinci doğalgaz arıtma tesisi hizmete açıldı. Her yıl 9 milyar metreküp doğalgazın arıtılacağı 600 milyon dolarlık tesisin açılışına Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov katıldı...

Rusya, Türkiye'de doğalgaz depolama tesis yapımı için teklif sunacak!

Oslo temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya’nın Türkiye’deki bazı doğalgaz santrallerine talip olabileceğini ve doğalgaz depolama tesisi yapımı için teklif sunmayı planladığını söyledi.

Doğalgaz ödenen bankalar nelerdir Haberi

Doğalgaz ödenen bankalar nelerdir

Doğalgaz ödenen bankalar hangileridir?

İGDAŞ doğalgaz faturaları, doğalgaz veznelerinden ödenebildiği gibi, yetkili bankalar aracılığı ile otomatik ödeme, internet şubesi ve normal şubeden ödenebiliyor.


Doğalgaz ödenebilen bankalar ve ödeme şekilleri şu şekilleri şu şekilde sıralanıyor:


Doğalgaz ödenen bankalar..

Banka Otomatik Ödeme İnternet Şubesi Şube

Akbank + + +

Albarakatürk + + +

ABank + + +

Anadolubank + + +

Bankasya + + +

Denizbank + + +

Burgan Bank + + +

Finansbank + + +

Fortisbank + + +

Garanti Bankası + + +

Halk Bankası + + +

Hsbc Bankası + + +

İş Bankası