26 / 04 / 2024

DOğan Subaşı gayrimenkul satışı açıklaması

DOğan Subaşı gayrimenkul satışı açıklaması

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

Selin Doğan Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Selin Doğan Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Emel Selin Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğan Dağ: İnşaat sektöründe ihtiyaç ve beklentiler değişiyor!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren ve bu yıl 5’incisi düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı.

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aziz Doğan imzasıyla kuruldu.

Doğan Dağ, İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörü değerlendirecek!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Dağ, inşaat sektöründeki dönüşüm ve yeni kurallarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Doğan Dağ: Emlak sektörünün geleceği parlak!

2017 yılında sektörün piyasaların verdiği güveninde etkisiyle büyümeye devam edeceğini öngördüklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak ve önü açıktır.

DOğan Subaşı gayrimenkul satışı açıklaması Haberi

DOğan Subaşı gayrimenkul satışı açıklaması

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, İstanbul'daki halk ekmek tartışmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İstanbul'daki halk ekmek büfeleri tartışmasına ilişkin  "Halk ekmek ile İBB'ye 117 büfenin süresinin uzatılması için teklif geldi. BU uzatıldı. Daha sonra CHP Grubu tarafından 142 büfenin açılması talebi geldi, bu da oybirliğiyle kararlaştırıldı. Gelen hiçbir talep reddedilmemiştir, şu anda İBB 142 büfeyi de açamamıştır. Bu büfelerle ilgili iki ilçede görüntü yaşandı; Üsküdar ve Ümraniye. Bir ilçenin imar düzenlemesinden ilçe belediyesi sorumludur. Büfe koyacakken, ilçe belediyesine sormadan kaldırımın ortasına büfe koyarsan, ilçe belediyesi itiraz edebilir. İBB Meclisi'nde bir tane projenin...