26 / 04 / 2024

Doğanbey konutları bursa

Doğanbey konutları bursa

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Geldik gördük ne olduğunu. Bursa'daki Doğanbey konutları Bursa'ya yakışmamış" dedi.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Doğanbey konutları bursa Haberi

Doğanbey konutları bursa

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Geldik gördük ne olduğunu. Bursa'daki Doğanbey konutları Bursa'ya yakışmamış" dedi.


Turan, kentte bir otelde, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şubesinin 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, TOKİ'nin bugün 79 ilde 800'e yakın aktif şantiyede, yıllık yaklaşık 12 milyar lira yatırım yapan büyük bir kuruluş olduğunu belirtti.


TOKİ'nin ağırlıkla konut inşa ettiğini ancak şu anda şantiyelerin yaklaşık yüzde 50'sinin stadyum, hastane ve öğrenci yurdu gibi kamu binalarına ait olduğunu kaydeden Turan, 1980 yılında kurulan idarenin 1984-2002 döneminde 43 bin konut ürettiğini, 2002'nin ise bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.


Turan, TOKİ'nin 12 yılda yaklaşık 655 bin konut ürettiğini, 7 bine yakın da sosyal konut inşa ettiklerini anlatarak, "Bunların içinde 600-700 civarı cami. Yüzlerce okul inşa edildi....