25 / 04 / 2024

Doğanlar Apartmanı davası ertelendi mi

Doğanlar Apartmanı davası ertelendi mi

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde istihdam adımı! 1200 kişiyi kapsıyor! 

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkileyen depremlerden sonra istihdam kaygısı yaşanmıştı. Devletin sağladığı istihdam alanlarının yanında özel sektörden de atılımlar geliyor. Doğanlar Holding, depremzede vatandaşlara öncelik vermek kaydıyla 1.200 kişilik istihdam kararı verdi.

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?

9 Kasım’da yürürlüğe giren, çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları belli oldu. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da netleşti. Bütün özel sektör çalışanları 100 lira yardım alacak mı? İşte bütün detaylar...

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı! 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na yönelik devam eden davada tutuklu yargılanan sanık için şartlı tahliye kararı verildi.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Doğanlar Apartmanı davası ertelendi mi Haberi

Doğanlar Apartmanı davası ertelendi mi

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihindki 6,6 büyüklüğünde depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılım sağladı. Salonda da müştekiler, tutuksuz sanık ve taraf avukatları yer aldı.

Mahkeme Başkanının iddianameyi okumasından sonra tutuklu sanıklar arasında yer alan müteahhit Ç.D, konuyla ilgili savunma yaptı.

Ç.D, 1992 tarihinde tamamlanan inşaatta malzemeyi en iyi biçimde kullandığını iddia ederek yapılan suçlamaları kabul etmedi.

Ç.D yaptığı savunmada, "Aradan 30 sene geçti. Arada neler yapıldı bilemem, konuşamam da. İnşaatı en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. O dönem betonlar, betoniyerle dökülüyordu. El usulüyle malzemeyi betoniyere atıp, betonu bu şekilde döküyorduk. Hazır beton 1998'de başladı. Kancalar da o zamanlarda işçiler tarafından elle yapılıyordu. Hiçbir...