25 / 04 / 2024

Doğu Anadolu yatırım

Doğu Anadolu yatırım

Son 13 yılda Türkiye'nin 81 iline, 6 önemli yatırım alanında toplam 462 milyar 791 milyon lira tahsis edilirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine bu yatırımlardan ayrılan payın büyüklüğü 105,4 milyar lirayı buldu.

Şanlıurfa'da tekstil sitesi kuruluyor!

Yeni teşvik paketi Doğu’da yatırımları artırdı. Çözüm sürecinin ekonomik ayağı olarak da değerlendirilen teşvik ile bölgede ekonomik canlanma yaşanıyor. TİM Başkan Vekili Kocasert “Firmaları bölgeye yönlendiriyoruz” dedi...

İş dünyası Doğu'da beklemeye geçti!

Güneydoğu ekonomisi zor günler yaşıyor. Bölgede yapılması planlanan birçok etkinlik güvenlik endişesiyle iptal edildi. TÜSİAD'ın bölgede yapmayı planladığı bir dizi toplantı güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.

Doğu Anadolu'ya 2.5 milyar liralık yatırım yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bölgelerin santrale dönüştürülmesi için yatırım yapacaklarını açıkladı...

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Doğuş GYO Maslak nazım imar planı davası ne durumda?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açılan 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı'nın iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin davada hukuki süreç devam ediyor...

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Doğuş GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararının olağan genel kurulda onayı hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Doğuş GYO Maslak imar planı iptal davası sürüyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptali davasında hukuki süreç sürüyor.

Murat Bahadır Teker, Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi ataması hakkında açıklama yaptı. 

Doğuş GYO kar payı dağıtacak mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı olağan genel kurulda onaylandı...

Doğuş GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Doğrudan yabancı yatırım projeleri 10 yılda 5 kat arttı!

Avrupa Yatırım Çekiciliği 2017 Araştırması'na göre Türkiye'nin doğrudan yabancı yatırım projelerinde son 10 yılda yaklaşık 5 kat artış oldu.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

31 iş adamı Doğu'ya yatırım yapacak!

Ağrı Valisi Musa Işın, 23 ilde uygulamaya geçilen "Cazibe Merkezi Programı" kapsamında şu ana kadar 31 iş adamından yatırım için müracaat aldıklarını söyledi.

Doğuş GYO kar payı dağıtım bildirisini yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO kar payı dağıtım bildirisini yayınladı.

Doğu Anadolu yatırım Haberi

Doğu Anadolu yatırım

AA muhabirinin çeşitli bakanlıkların verilerinden derlediği bilgilere göre, son 13 yılda Türkiye'nin 81 iline, 6 önemli yatırım alanında toplam 462 milyar 791 milyon lira tahsis edilirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine bu yatırımlardan ayrılan payın büyüklüğü 105,4 milyar lirayı buldu. Söz konusu dönem boyunca Doğu Anadolu Bölgesi'ne ayrılan yatırım tutarı 55 milyar 917 milyon lira, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne ayrılan pay da 49 milyar 451 milyon lira oldu. Böylelikle söz konusu dönemde Türkiye genelinde yapılan yaklaşık her dört yatırımdan biri bu bölgelere katkı sağladı. 


Doğu Anadolu Bölgesi'nde yatırımlardan en fazla payı 9.7 milyar lira ile deprem yaralarının sarılmaya çalışıldığı Van aldı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise 10,6 milyar lira ile Şanlıurfa ilk sırada yer buldu. 


Son...