18 / 04 / 2024

doğu karadenize 2 bin dekar bahçe

doğu karadenize 2 bin dekar bahçe

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 2019'a kadar Doğu Karadeniz başta olmak üzere çeşitli yörelerde 2 bin dekar mavi yemiş bahçesi kuracak.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Doğuş GYO, 2022'nin ilk 3 ayında kaç lira hasılat elde etti?

Doğuş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda yer alan verilere göre; şirket, 1 Ocak 2022 ile 31 Mart 2022 tarihleri arasında 46 milyon 55 bin 2 TL hasılat elde etti.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Doğuş GYO 2021'de 4.9 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Doğuş GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 4 milyon 953 bin 689 TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

Doğuş GYO'dan 2.4 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan kiralama sözleşmeleri toplamı KDV hariç yaklaşık 2 milyon 459 bin 324 TL olarak gerçekleşti.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 2 katlı binayı yıktı! 

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Küdüs’te Filistinlilere ait inşaat aşamasındaki 2 katlı binayı yıktı.

Doğuş GYO 2020 yılı 2. çeyrek Geçici Vergi Beyannamesi!

Doğuş GYO'nun 01.01.2020 - 30.06.2020 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınladı.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait inşaat halindeki 2 katlı bir evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Doğu Kudüs'te 2 bin yasa dışı konut planı donduruldu!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun işgal altında bulunan Doğu Kudüs'ün güneyindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminde 2 bin yeni konut inşasının doldurulduğu iddia edildi.

doğu karadenize 2 bin dekar bahçe Haberi

doğu karadenize 2 bin dekar bahçe

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan eylem planı çerçevesinde Karadeniz'de 2019 yılına kadar birçok alanda mavi yemiş bahçeleri tesis edileceğini bildirdi. Eroğlu, Karadeniz tarımında ürün çeşitliliğinin artırılmasına yönelik eylem planına ilişkin yaptığı değerlendirmede, yurt dışında ‘blueberry' olarak bilinen ‘yaban mersini' meyvesinin Türkiye'de ‘mavi yemiş', ‘ligarba', ‘ayı üzümü', ‘morsivit', ‘çalı çileği' ve ‘Trabzon çayı' gibi isimlerle tanındığını belirtti.


Mavi yemişle ilgili eylem planı çerçevesinde üreticilerin daha fazla gelir elde etmesi ve köylülerin refah düzeyinin üst seviyelere çıkarılmasının amaçlandığını vurgulayan Eroğlu, “Hazırladığımız bu eylem planı ile bu yıl 60 dekar, 2017'de 240 dekar, 2018'de 550 dekar ve 2019'da bin 150 dekar olmak üzere toplam 2 bin dekar alanda örnek mavi yemiş bahçeleri tesis edeceğiz.” dedi. Trabzon...